Horoscop martie 2021. Ce aduce Luna Nouă în Pești - 13 martie. Nu va fi simplu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels/ Luna Nouă în Pești
foto pexels/ Luna Nouă în Pești
Horoscopul lunii martie este marcat și de Luna Nouă în Pești, care se produce chiar astăzi. Din păcate, nu vine cu vești bune. 

Horoscop martie 2021. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, spune că această Lună Nouă în Pești se caracterizează prin sensibilitate, fragilitate, dar și apatie. Luna Nouă are loc lângă Neptun. Venus este, de asemenea, tot în Pești. Prin urmare, avem Soare, Lună, Venus și Neptun în Pești, cu ascendent în Rac, un alt semn zodiacal plin de sensibilitate și de toane.

Horoscop martie 2021. Tot acest ansamblu astrologic creează multă confuzie. Efectiv, nu vom mai ști în ce și în cine să credem. Aparent, Luna Nouă în Pești ne va face să credem că am depășit un moment, însă ne creează doar o iluzie. 

Important este să nu luați decizii în zilele următoare, ca să nu riscați să vă lăsați mințiți. Pe de altă parte, energia acestei Luni în Pești are legătură cu traume și cu subconștient, fiind vorba, în același timp, și despre iertare. 

Horoscop martie 2021. Mai multe informații veți putea vedea în emisiunea despre Luna Nouă în Pești, de astăzi, de la or 18:30, difuzată pe DCNews.ro și la DCNewsTV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel