Horoscop, marți, 9 august 2022
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 08 aug 2022, 19:06
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Horoscop. Opoziție Venus-Pluto. 

Avem o opoziție între Venus din Rac și Pluto din Capricorn. Oricum ai da-o, cineva tot suferă. Venus în Rac vrea căldură sufletească, liniște și armonie, Pluto din Capricorn vrea exact opusul. Și de aici pot apărea situații în care să schimbăm rolurile în relații. Când suntem blânzi, când suntem radicali și reci. Și tot așa! Un aspect destul de provocator și pentru zona financiară. 

Berbec

Vei fi mai preocupat de zona profesională. S-ar putea să primești reproșuri, dar astăzi nu ești dispus să faci pe placul altora. 

Taur

Replicile celorlalți nu sunt pe placul tău și vei face tot posibilul să fii validat. Dar aceste eforturi sunt chiar inutile. 

Gemeni

Cheltuielile făcute pentru alții te vor enerva. Dar nu este cazul să te victimizezi. Ci să ai unele limite destul de bine stabilite. 

Rac

Pare că oamenii dragi nu vor să te urmeze. Deci nu mai încerca să le schimbi atitudinea. Acceptarea este cheia, nu resemnarea. 

Leu

Ajutorul poate veni de la cine nu te aștepți. Deci nu pune presiune pe cei dragi dacă nu te sprijină cum ți-ai fi dorit. 

Fecioară

S-ar putea să fii mai radical atunci când vine vorba de planurile celor dragi. Dacă aceștia contează cu adevărat, nu le distruge speranțele. 

Balanță

Echilibrul între viața profesională și cea personală este destul de fragil. Totul pornește de la oamenii cu care îți petreci ziua. 

Scorpion

Drumurile pe care le vei face astăzi vor fi destul de zăpăcite. De aceea, ar fi bine să te asiguri că pleci din timp și că ai tot ce îți trebuie. 

Săgetător

Nu te baza atât de mult pe spijinul altora! S-ar putea să ai surprize neplăcute! Încearcă să te bazezi pe tine, însă fără a te victimiza. 

Capricorn

Comportamentul partenerului este greu de înțeles. Una spune și alta face. Și pe urmă te va acuza că nu îi acorzi atenție. 

Vărsător

S-ar putea să ai așteptări exagerate de la colegii de serviciu. Îi ajuți fără să ți-o ceară după care te vei victimiza pe nedrept. 

Pești

Te vei trezi în situația de a apela la o doză suplimentară de egoism. Oamenii se comportă de parcă te-ar fi câștigat la loto. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?