Horoscop, marți, 7 mai 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Soarele va face un sextil cu Saturn. 

Soarele din Taur face un sextil cu Saturn din Pești. Un aspect care predispune la pragmatism, nevoia de a separa dorințele de nevoi, dar și la investiții făcute cu capul. Deși sextilul face parte din categoria aspectelor pozitive, să știți că prezintă și o vulnerabilitate. Întârzierea. Rigiditatea. Sau reticența. Dar, putem spune că avem nevoie de un asemenea aspect pentru recuperarea după sărbători și reluarea activităților obișnuite. 

Berbec

Astrele îți recomandă să fii mai chibzuit, să nu te grăbești cu anumite cheltuieli. Sigur te vei răzgândi după ceva timp. 

Taur

Parcă totul se mișcă așa cu încetinitorul. Dar, până la urmă, mai bine. Vei putea să te ocupi de treburi în ritmul tău. 

Gemeni

Nu vei reuși mare lucru dacă vei avea exces de zel. Astrele îți recomandă să nu neglijezi deloc odihna și somnul. 

Rac

Ne pregătim de o Lună Nouă, deci este posibil să te gândești mai mult ca niciodată la planurile pentru viitorul apropiat. 

Leu

În casa carierei este o aglomerare de planete. Astrele te încurajează să adopți o nouă atitudine în relația cu șeful. 

Fecioară

Nu vei rezolva nimic dacă vei petrece ziua îngrijorându-te excesiv. Astrele îți recomandă să îți păstrezi energia pentru evenimente importante. 

Balanță

Vei fi mult mai sensibil. Adică, vorbele celorlalți ți se vor părea tare nedrepte. Și te vei consuma enorm din cauza lor. 

Scorpion

Nu este cea mai bună zi pentru a te grăbi cu deciziile în ceea ce privește planul amoros. Astrele îți recomandă să fii cât mai răbdător și pacifist. 

Săgetător

Nu vei avea timp nici să respiri! Munca te va acapara și vei uita de nevoile tale. Nu îi îndepărta pe cei care vor să aibă grijă de tine. 

Capricorn

Alegi să discuți deschis cu apropiații. Nu îți mai este teamă de repercusiuni. Îți dai seama că acestea erau mai mult în capul tău. 

Vărsător

Relația cu familia trebuie să fie armonioasă. Astfel, vei reuși să te ocupi și de celelalte probleme. Stai departe de reproșuri!

Pești

Îmbini armonios inspirația cu pragmatismul. Relația cu timpul se va îmbunătăți dacă vei depune efort în acest sens. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel