Horoscop, marți, 7 iunie 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. 

Mercur se apropie de un trigon cu Pluto înainte de a ieși din semnul Taurului. Cu Marte în Berbec și Venus în Taur beneficiem în continuare de curaj și capacitatea de a găsi resursele pentru a le pune în aplicare. Luna va tranzita semnul Fecioarei, aspect ce ne va face meticuloși și dornici de a găsi soluție la orice problemă. 

Berbec

Vei observa că ești mai potolit, calculat și practic. Adică, da, inițial îți pierzi repede răbdarea, dar îți revii destul de repede. 

Taur

Tot aștepți să te împingă cineva de la spate când tu de fapt ai toate instrumentele să reușești. Fie într-o chestiune personală, fie una profesională. 

Gemeni

Dacă faci totul pas cu pas, vei avea mai multe reușite. Dar va dura ceva timp până când îți vei da seama de acest aspect. 

Rac

Mișcarea îți face bine. Deci ia-ți cât se poate de des pauze scurte, plimbă-te, întâlnește-te cu oamenii dragi și comunică mult. 

Leu

Ești mai atent la gesturile celor de la serviciu. Parcă ești mai interesant de comunicarea nonverbală decât de cuvintele lor. 

Fecioară

Luna îți va oferi multiple stări. Astăzi, anumite situații te vor face să îți dai seama cât de mare este încrederea în propriile forțe. 

Balanță

Marte îți joacă feste. Este posibil să ai parte de unele tensiuni în parteneriate. Sfatul astrelor este să nu fugi de acestea pentru că vor reveni. 

Scorpion

Te vei agita mai mult decât este cazul la serviciu. Faci totul cu exces de zel și nu vei primi doar aprecieri, ci și câteva critici. 

Săgetător

Fă tot posibilul ca atenția primită la serviciu să nu fie în urma unor acțiuni superficiale. Vei avea mai mult de pierdut decât de câștigat. 

Capricorn

Ai nevoie să schimbi perspectiva. Dacă nu îți dai seama cum anume, poate unii prieteni vor veni cu un sfat, cu o recomandare în acest sens. 

Vărsător

Vei avea multe clipe de introspecție. De altfel, acestea te vor ajuta să navighezi prin multiplele momente stresante ale zilei. 

Pești

Te vei confrunta cu multe momente de uimire. Pare că tot ce se întâmplă astăzi este total neașteptat pentru tine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel