Horoscop, marți, 6 octombrie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop. Nativii Gemeni vor avea neplăceri din partea colegilor. 

Berbec

Le ceri apropiaților să comunice mai mult cu tine. La serviciu, vei avea tendința să te grăbești, dar colegii te potolesc.

Taur

Ești atent la toate detaliile și nu îți scapă nimic. În plus, partenerul îți solicită sfatul foarte des. Unii colegi te sâcâie.

Gemeni

Orice inițiativă ai avea la locul de muncă, colegii tot nu vor fi de acord cu tine. Nu înseamnă că trebuie să renunți la idee.

Rac

Te bazezi foarte mult pe intuiție, fapt ce îți va aduce multe câștiguri. Îți va fi greu să le explici celorlalți cum reușești.

Leu

Vei ieși des din zona ta de confort. Nu ar fi o problemă asta dacă ai primi atenție și laude, dar nu va fi deloc așa.

Fecioară

Vrei să te simți dorit și apreciat. Vei cere mai multă afecțiune de la partener sau vei dori să cunoști posibili parteneri.

Balanță

Ți se pare că ești o victimă, că persoana iubită nu vede câte faci tu pentru ea. Ar fi bine să eviți orice fel de conflict.

Scorpion

La serviciu, apele sunt foarte agitate, dar nu ai nicio vină în acest sens. Încearcă să stai departe de colegii recalcitranți.

Săgetător

Te cuprinde anxietatea și nu găsești soluții să te calmezi. Partenerul este de asemenea foarte confuz astăzi.

Capricorn

Îți este dificil să prioritizezi proiectele de la locul de muncă. Toate ți se par importante și nu vrei să pierzi vreo șansă.

Vărsător

Cum necum, în agenda ta destul de ocupată vei strecura și câteva dintre pasiunile tale. Ai nevoie de hrană pentru suflet.

Pești

Vei fi preocupat de studiu, de cercetare sau te vei apropia de zona spiritualității. Partenerul te susține orice ai face.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel