Horoscop, marți, 30 ianuarie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Luna va tranzita semnul Balanței.

Perioada următoare va fi influențată de sextilul dintre Jupiter din Taur și Saturn din Pești. Suntem invitați de către astre să alegem pragmatismul, autocontrolul și moderația. Avem nevoie să fim calculați, dar și optimiști. Să îmbinăm vorbele cu faptele. Și bineînțeles, să avem răbdare! 

Berbec

Mercur și Marte sunt în continuare apropiate în casa carierei. Deci ai face bine să te faci remarcat și să îți arăți ambițiile. 

Taur

Nu este cazul să te judeci prea mult atunci când îți dai seama că nu cunoști un domeniu așa bine. Nu este timpul pierdut!

Gemeni

Mercur se rupe de conjuncția cu Marte, însă nu este cazul să te liniștești încă. Ai face bine să nu cheltuiești aiurea. 

Rac

Este o zi bună pentru a învăța de la cei mai înțelepți. Nu îți fie teamă să le ceri ajutorul și să pui în aplicare ceea ce te învață. 

Leu

Gestionarea stresului este prioritatea ta. Pentru că altfel nu prea vei face față provocărilor cotidiene. 

Fecioară

Este o zi potrivită pentru a împăca utilul cu practicul. Fie în ceea ce privește treburile gospodărești, fie la serviciu. 

Balanță

Astrele îți recomandă să acorzi atenție suplimentară familiei și gospodăriei. Și celelalte contează, dar astăzi ai nevoie de altceva. 

Scorpion

Doar comunicarea autentică te va ajuta cu adevărat atunci când este vorba de problemele avute în relație. 

Săgetător

Dacă stai toată ziua cu gândul la bani, nu se va întâmpla nimic special. Astrele îți recomandă să fii poate un pic mai chibzuit. 

Capricorn

Beneficiezi în continuare de multe aspecte favorabile. Astrele te susțin în orice ai vrea să faci. Așa că lasă lenea pentru altădată!

Vărsător

Vei încerca din răsputeri să fii diplomat, să le faci pe plac altora, dar până la finalul zilei vei ajunge să fii epuizat. 

Pești

Te gândești prea mult la viitor și acționezi prea puțin. Discuțiile cu prietenii ajută, dar nu îți și rezolvă problemele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel