Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, marți, 28 noiembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop zilnic. Marți vom avea o conjuncție între Venus și Nodul Sud. 

Pe 28 noiembrie, avem o conjuncție între Venus și Nodul Sud în semnul Balanței. Toate domeniile reprezentate de Venus(iubire, frumsețe, feminitate, relații, negocieri) pot trece printr-o serie de dezechilbre. Vom avea tendința de a trece de la o etapă la alta. De la a fi cei mai diplomați, la a a fi cei mai agresivi. Vom dori să facem pe plac altora după care vom dori să nu îi urmăm deloc. Dreptate va fi un punct sensibil. 

Berbec

Conjuncția Venus-Nodul se petrece în casa relațiilor. Este o zi bună pentru a renunța la obiceiurile care îl necăjesc pe partener. 

Taur

Conjuncția Venus-Nodul Sud va avea impact asupra zonei profesionale. Relațiile cu colegii vor fi destul de instabile. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să te preocupi de ceea ce îți place cu adevărat. Adică să nu îți petreci ziua doar muncind și atât. 

Rac

O zi nemaipomenită pentru curățenie sau redecorare. Te vei simți ca peștele în apă atunci când te vei ocupa de estetica locuinței. 

Leu

Ai toate șansele să îți faci noi prieteni sau să înveți lucruri folositoare. De asemenea, sunt bine aspectați cei care vor să se plimbe. 

Fecioară

Astăzi poți avea multiple beneficii din punct de vedere financiar. Dar va trebui să fii și tu generos la rândul tău. 

Balanță

Conjuncția Venus-Nodul Sud din semnul tău va fi responsabilă pentru simț estetic, carismă și nivel de atracție crescut. 

Scorpion

Astrele te invită să petreci mai mult timp cu partenerul și dacă se poate, departe de ochii lumii. Ai nevoie de liniște. 

Săgetător

Beneficiezi de prietenii bune de pus la suflet. Astrele îți recomandă să fii și tu alături de apropiații care trec prin momente grele. 

Capricorn

O zi cu beneficii pe plan profesional. Astrele te invită să ai mai multă încredere în forțele proprii când discuți cu șefii. 

Vărsător

O zi extraordinară pentru călătorii sau pentru a planifica una. De asemenea, veți fi susținuți de astre și atunci când studiați. 

Pești

Poate fi o zi bună pentru a pune ceva bani deoparte. Sau pentru a face o investiție serioasă. Vei beneficia de magnetism. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel