Horoscop, marți, 28 mai 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Mercur face un sextil cu Saturn. 

Mercur din Taur face un sextil cu Saturn din Pești. Acest aspect ne ajută să ne calculăm cuvintele și să fim pragmatici. Mai ales când este vorba de a ne comunica intențiile. Gândim, socotim și abia pe urmă vorbim sau scriem.

Berbec

Astrele îți recomandă să fii mai chibzui. Dacă se poate, cu toate resursele tale. Poate că nu este cazul să faci unele cheltuieli astăzi. 

Taur

Vor exista oameni despre care vei crede că îți pun bețe în roate, dar îți vei da seama că tot răul spre bine. 

Gemeni

Aspectul de astăzi dintre Mercur și Saturn te va ajuta să nu iei decizii pripite pe plan profesional. Vei fi mai înțelept. 

Rac

Nu neglija sfaturile apropiaților sau ale prietenilor! S-ar putea ca astăzi să te ajute mai mult decât te-ai fi așteptat. 

Leu

Vei fi apreciat la locul de muncă pentru cumpătare și pentru analiza serioasă a tuturor detaliilor. Cumva, tu prevezi unele situații. 

Fecioară

Vei fi mai reticent și mai dornic să acorzi prezumția de nevinovăție. Astrele te invită să cauți compania oamenilor mai deștepți. 

Balanță

Nu lăsa pe nimeni să decidă ce este cu adevărat pentru tine! Astrele îți recomandă să te îndepărtezi de oamenii nepotriviți. 

Scorpion

Astăzi nu mai crezi promisiunile persoanei iubite până nu se va ocupa și de fapte. Vei pune unele limite frustrante pentru celălalt. 

Săgetător

Ești foarte nerăbdător! Ai vrea ca, la serviciu, totul să se miște mai repede, însă colegii nu au același ritm ca al tău. 

Capricorn

Comunicarea cu copiii va fi îmbunătățită. Trebuie doar să eviți să le promiți ceva de care știi că nu te poți ocupa. 

Vărsător

Onestitatea va fi apreciată de către familie. Chiar dacă unele replici vor durea și vor crea frustrări, tot este mai bine așa. 

Pești

Una zici și alta faci. De ce? Pentru că îți va păsa mai mult de ceilalți decât de tine. Sacrificiul exagerat nu ajută pe nimeni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel