Data publicării:

Horoscop, marți, 28 februarie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Horoscop zilnic. Luna se află în semnul Gemenilor. 

Ne apropiem de o lună foarte dinamică din punct de vedere astrologic! Dacă februarie a fost mai liniștită, nu putem spune asta deloc despre martie! Urmează două tranzite istorice. Saturn va intra în Pești, iar Pluto în Vărsător. În plus, Marte va părăsi semnul contaminat al retrogradării și va păși în Rac. Deci dacă te-ai plictisit de la începutul anului și până acum, nicio problemă!

Berbec

Luna este în același semn cu Marte, deci ar trebui să te lași purtat de ceea ce simți și abia pe urmă de ceea ce gândești. 

Taur

Venus se apropie de Jupiter. Vei simți nevoia de a fi generos. Dar astrele îți atrag atenția că nu ar trebui să ai un exces de zel în acest sens. 

Gemeni

Treci de la o stare la alta și ți se pare că ai multe de pierdut din această cauză. Dar prietenii vor fi alături de tine. Deci nu-ți face griji!

Rac

Nu prea vei fi în apele tale! De aceea, ar fi recomandabil să prioritizezi odihna și o oarecare distanțare socială. 

Leu

Se întâmplă prea multe în viața ta. De aceea ar trebui să îți găsești un ritual care să te țină prezent aici și acum. 

Fecioară

Apropierea lui Mercur de Saturn te face prea serios la locul de muncă. Chiar intransigent. Încearcă să fii mai relaxat!

Balanță

Fugi de tine. Și nu este cazul! Sunt zile foarte bune pentru a învăța ceva despre propria persoană prin relația cu ceilalți. 

Scorpion

Ai un program foarte încărcat! Abia ai timp să respiri! Astrele îți recomandă să te ocupi și de activități care îți fac plăcere. 

Săgetător

Pui prea mult preț pe agitație! Când de fapt, tu ar trebui să cauți activitățile care să îți aducă un plus de pace interioară. 

Capricorn

Când te ocupi de treburile gospodărești, te simți foarte bine! O adevărată terapie! Relația cu familia trebuie să se îmbunătățească. 

Vărsător

O zi cu multe activități superficiale! Dar necesare! Mintea ta va avea de suferit. De aceea ar trebui să nu neglijezi somnul și odihna. 

Pești

Orice exces îți va dăuna! Mai ales cel legat de modul în care cheltuiești. Nu este perioada cea mai bună să arunci cu banii în stânga și în dreapta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel