Horoscop, marți, 26 iulie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens
Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens
Horoscop. Careul Mercur-Marte. 

Mercur din Leu face un careu cu Marte din Taur. Ne sare repede țandăra și putem spune lucruri pe care le vom regreta! Nu prea ne dăm timp să gândim o situație, ci sărim imediat cu concluziile și le și comunicăm într-un stil pompos. Putem adresa cuvinte dure sau le putem primi. Stresul poate deveni cel care ne face să luăm decizii. Venus se apropie de o conjuncție cu Lilith, în semnul Racului. 

Berbec

Orgoliul exagerat îți poate aduce neplăceri. Cei dragi îți atrag atenția, însă nu în cel mai frumos mod și bineînțeles că te vei inflama și mai mult. 

Taur

Discuțiile cu familie vor fi destul de provocatoare. Nu este vorba de subiect, ci de tonul folosit de către cei apropiați. 

Gemeni

Graba strică treaba! Vrei să afli tu cheia tuturor întâmplărilor, dar nu ai cum. Este posibil ca mintea să îți joace feste. 

Rac

Există riscul să faci unele cheltuieli influențat de unii prieteni. Adică, nu îți zic direct pe ce să dai banii, dar vrei ceva ce au și ei. 

Leu

Orice inițiativă de la locul de muncă va fi întoarsă pe toate părțile. Există riscul să îți pierzi cumpătul repede. 

Fecioară

Intuiția va juca un rol important în unele decizii luate astăzi. De altfel, fără câteva ore bune de odihnă și somn, nu vei funcționa cum trebuie.  

Balanță

Evită să îți dai cu părerea referitor la situația financiară a celorlalți. Ci mai degrabă încearcă să înveți din experiențele lor. 

Scorpion

Vor fi discuții intense atât acasă, cât și la serviciu. Îți va fi greu să îi împaci pe toți. Dar te-ai gândit că poate nu este cazul?

Săgetător

Te marchează unele discuții de la serviciu. Și este posibil să tragi concluzii pripite în ceea ce privește relația cu unii colegi. 

Capricorn

Este o mare diferență între ce vrei tu și ce vor ceilalți. Vei negocia pentru absolut orice. Dar ai grijă să nu apelezi la compromisuri. 

Vărsător

Partenerul este iritat de nevoia ta de a acorda prea mult timp unor subiecte pe care le consideră inutile. Veți purta destule discuții. 

Pești

Indolența unor colegi te va irita enorm. Dar nici nu ai cum să îi obligi să se schimbe după cum îți poftește ție suflețelul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel