Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, marți, 26 aprilie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop. Luna tranzitează semnul Peștilor. 

Luna tranzitează semnul Peștilor și se va întâlni cu Venus, Marte, Jupiter și Neptun. Orice emoție va fi trăită într-un mod exagerat. Ne vom confrunta cu multe angoase, frici, dar și cu un optimism ieșit din comun. De parcă am vrea să ne demonstrăm că nu are cum să ni se întâmple nimic rău. Negarea va fi la tot pasul. Venus se apropie de Neptun și Jupiter. 

Berbec

Este una dintre acele zile în care astrele aproape te imploră să nu tragi de tine în niciun domeniu. Prioritatea ta trebuie să fie odihna!

Taur

Te vei schimba de la om la om, de la discuție la discuție și bineînțeles, în funcție de stările celorlalți. Ferește-te de oamenii toxici!

Gemeni

Confuzia de la locul de muncă are ca obiectiv dizolvarea unor tendințe rigide. Îți vei da seama că se poate și altfel. 

Rac

Aparent, majoritatea aspectelor astrologice sunt în favoarea ta. Dar cantitatea de emoții va fi copleșitoare și greu de gestionat. 

Leu

Uită de control, organizare, disciplină și planuri. Nu există așa ceva astăzi! Cu cât vei ține cu dinții de ceva, cu atât vei avea de pierdut!

Fecioară

Îți sorbi partenerul din priviri, te sacrifici pentru el sau ești dependent de acesta. Astrele îți recomandă să fii atent și la nevoile tale. 

Balanță

Este important să fii implicat într-un proiect profesional care îți place. Nu te vei simți bine dacă vei lucra doar pentru alții. 

Scorpion

Vei fi cuprins de emoții despre care nu știai că ești capabil. Pe de o parte vei fi destul de generos, iar pe de altă parte destul de zgârcit. 

Săgetător

Singurul lucru care îți aduce bucurie este prezența familiei. Doar având aproape persoanele dragi, faci față oricărui eveniment. 

Capricorn

Ai o super putere astăzi: adaptabilitatea. Ba chiar cei apropiați vor încerca să te copieze. Și chiar îți vei putea testa empatia. 

Vărsător

Cu cinci planete(Luna, Venus, Marte, Jupiter, Neptun) în casa banilor, astrele te invită să te răsfeți, să îți cumperi ceva. 

Pești

Ești năpădit de multiple stări. Îți va fi destul de greu să găsești un echilibru. Scopul astrelor este să îți arate că vulnerabilitatea este o mare putere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel