Data publicării:

Horoscop, marți, 24 octombrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Astăzi avem un trigon între Soare și Saturn. 

Soarele din Scorpion face un trigon cu Saturn din Pești. Trigonul este considerat, din punctul de vedere al teoriei astrologice, un aspect benefic. Însă orice aspect care îl implică pe Saturn are și părți frustrante. Întârzieri, limite, amânări. De data aceasta, trigonul fiind pe semne de apă, vom avea un mod pragmatic de a ne analiza emoțiile. Doar pe ale noastre. Însă ne va fi greu să ne dăm seama ce simt ceilalți. De un lucru vom fi siguri: vom evita emoțiile. 

Berbec

Astrele îți atrag atenția asupra bugetului personal. Este posibil să ajungi iar într-o situație în care să îți consumi rezervele. 

Taur

Partenerul îți cere să nu vă grăbiți cu o anumită decizie. Mai are nevoie de timp pentru a-și da seama dacă vrea sau nu. 

Gemeni

Unii colegi de la muncă vor fi mai lenți ca tine și pe moment, te va frustra acest fapt. Dar îți vei da seama că atitudinea lor este corectă. 

Rac

Bucuriile mici sunt cele care te scot din momentele mai provocatoare ale zilei. Deci încearcă să îți păstrezi timp pentru acestea. 

Leu

Familia are nevoie de ajutor, dar nu așa cum dorești tu să îl oferi. Așa că va trebui să îți mai ajustezi din așteptări. 

Fecioară

Îți alegi cu grijă cuvintele și încerci să fii cât mai onest cu oamenii din jurul tău. Riști destul, dar tot răul spre bine. 

Balanță

Trebuie să înveți să îți folosești timpul în mod mai eficient. Încearcă să faci o prioritizare de la care să nu te abați deloc. 

Scorpion

Totul se va mișca așa cu viteza melcului. Dar nu te supăra! Astfel, vei descoperi detalii prețioase pentru dezvoltarea ta. 

Săgetător

Nu este cazul să ignori oboseala. Este o zi bună pentru a te implica mai mult în chestiule familiei decât în cele ale carierei. 

Capricorn

Vor apărea schimbări legate de unele evenimente propuse de către prieteni. Și bineînțeles, unele ajustări pe plan financiar. 

Vărsător

Promisiunile nu își au rostul astăzi. Mai ales cele făcute șefilor sau colegilor. Pentru că nu te vei putea ține de ele. 

Pești

Astrele îți recomandă să înveți ceva nou, dar să nu te grăbești. Să îți dai timp pentru a procesa toate informațiile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel