Horoscop, marți, 24 martie 2020
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop. Astăzi avem fenomenul de Lună Nouă în Berbec, moment prielnic pentru începuturi.

Berbec

Ai mai multe inițiative și vrei să le pui în practică fără a le prioritiza. Când treci la treabă, te cuprinde confuzia și ești tentat să mai amâni. 

Taur

Cu siguranță sunt lucruri sau obiecte prin casă, total inutile. Astăzi poți prinde curajul să le arunci sau să le donezi. Ai nevoie de spațiu. 

Gemeni

Vei observa o schimbare în comportamentul prietenilor, una care te va obliga să le acorzi mai puțin timp. Asta nu înseamnă să nu îi mai bagi deloc în seamă. 

Rac

O persoană cu autoritate are ceva de spus în legătură cu modalitatea în care îți faci treaba. Nu este cazul să te pierzi cu firea, nu este prima dată!

Leu

Ai de luat o decizie referitoare la o călătorie. Inițial, nu vei ști ce să faci și vei cere confirmări în stânga și în dreapta. 

Fecioară

Încă de dimineața faci calcule peste calcule. Îți este frică de ce îți rezervă viitorul apropiat, mai ales în condițiile actuale. Încearcă să te și relaxezi.

Balanță

Partenerul încearcă să te convingă să renunți la un eveniment în familie. Și-a dat seama că ești afectat de instabilitatea rudelor și vrea să te protejeze.

Scorpion

Bucuria cea mare este că te poți baza pe colegii tăi, că te ascultă și că pun umărul la toate proiectele tale. 

Săgetător

Recomandarea astrelor este să te joci, să te comporți ca un copil. Prea te-ai luat în serios în ultimele zile, iar Luna Nouă de azi te va ajuta în acest sens.

Capricorn

Îți poți face planuri legate de confortul locuinței sau de înțelegerea cu membrii familiei cei maia propiați. Vei fi foarte încăpățânat.

Vărsător

Nu mai ești la fel de dispus ca altădată să comunici cu apropiații. Dar poate discuțiile cu oameni nu așa prezenți în viața ta vor fi pe placul tău. 

Pești

Stresul din ultima vreme te îmbie să faci mai multe cheltuieli, multe dintre ele aiurea. Decât să arunci bani în stânga și în dreapta, mai bine gătești ceva nou. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel