Horoscop, marți, 25 iunie 2024
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur va face un trigon cu Saturn. 

Mercur se apropie de un trigon cu Saturn. Astrele ne oferă ocazia să ne dăm timp înainte de a comunica sau de a decide. De asemenea, avem posibilitatea de a înțelege mai bine ceea ce ne spun ceilalți. 

Berbec

Ai foarte multe dubii legate de propria persoană, mai ales când vine vorba de zona profesională. Fii mai tolerant cu tine!

Taur

Marte vrea ca tu să fii mai curajos și să îți ceri drepturile. Că, dacă stai și aștepți, nu se va întâmpla nimic bun. 

Gemeni

Îți este destul de greu să îți găsești motivația la serviciu. Ai avut așteptări de la unele proiecte și nu au ieșit așa cum ți-ai dorit. 

Rac

Decizi să asculți și sfaturile persoanelor mai experimentate din viața ta. Îți merge mintea când a de rezolvat probleme mai vechi. 

Leu

Trebuie să îți dai seama dacă îngrijorările tale pot deveni realitate sau pur și simplu, îți place ție să te stresezi degeaba. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să discuți cu partenerul despre planurile tale de viitor. Vei primi sprijini și câteva idei foarte bune. 

Balanță

La serviciu, comunici foarte bine. Înțelegi repede ce vor șefii de la tine, iar colegii apreciază faptul că nu îi judeci. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să te gândești de mai multe ori înainte de a-ți acuza partenerul. S-ar putea să nu cunoști toate datele. 

Săgetător

Discuțiile cu familia despre bani nu vor fi foarte plăcute. Încearcă să le eviți pe cât posibil. Stai departe de oamenii obositori. 

Capricorn

Discuțiile cu partenerul vor fi pe placul tău. Vă spuneți lucruri importante și ajungeți să vă cunoașteți mai bine. 

Vărsător

Nu te grăbi cu victimizarea! Mai ales dacă nu ți-au ieșit unele proiecte de la serviciu. Ai răbdare! Se vor rezolva ele!

Pești

Astrele îți recomandă să fii mai atent la ceea ce îți spun copiii. Încearcă să fii mai empatic și să devii mai flexibil. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel