Horoscop, marți, 24 ianuarie. Daniela Simulescu, despre o zodie: O zi foarte bună pentru negocieri la locul de muncă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a prezentat horoscopul zilei de marți, 24 ianuarie 2023.

"Astăzi avem un sextil între Soarele din Vărsător și Jupiter în Berbec. Este unul din acele momente care vine cu oportunități, optimism, încredere și, bineînțeles, cu curaj. Dar sextilul presupune și puțină muncă. Azi, să fiți cât mai optimiști și cât mai încrezători în voi. Te invit să te uiți și la zodie, și la ascendent și să faci un mixaj între cele două", a spus Daniela Simulescu.

Gemeni sau cei cu ascendentul în Gemeni. "O zi nemaipomenită. Dar, atenție, este o zi nemaipomenită dacă vei face următoarele lucruri: vei citi o carte, te vei uita la un documentar, vei merge într-o călătorie sau, pur și simplu, vei asista sau participa la o acțiune educativă. Sextilul între Soarele și Jupiter, astăzi, o să-ți aducă ambiții", a spus Daniela Simulescu.

Rac sau cei cu ascendentul în Rac. "O zi foarte bună pentru negocieri la locul de muncă. E o zi bună de negocieri pentru tine, pentru veniturile tale, dar și pentru locul unde muncești. Poate munca ta presupune să te întâlnești cu cineva și să negociezi pentru compania la care lucrezi", a precizat Daniela Simulescu.

Hhoroscopul cu Daniela Simulescu poate fi urmărit AICI. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel