Horoscop, marți, 24 ianuarie 2023
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Horoscop zilnic. Sextil Soare-Jupiter. 

Pe 24 ianuarie avem un sextil între Soarele din Vărsător și Jupiter în Berbec. Energia se îmbină armonios cu încrederea. Un asemenea aspect ne oferă și senzația că vom reuși într-un domeniu, dar și puterea de a acționa în mod conștient. Adică nu vom aștepta să ne pice din cer. Ba chiar ne va face plăcere să le îmbinăm. Vom fi oamenii potriviți la locul potrivit. În plus, vom fi destul de corecți și justițiari în acțiunile noastre. 

Berbec

Prietenii vor fi de mare ajutor. Vei fi și mai încrezător în forțele proprii când ve observa că ești susținut de către aceștia. 

Taur

Poți folosi aspectele zilei pentru a îți dai seama cine îți este aliat la locul de muncă. Viziblitatea ta va provoca destule reacții. 

Gemeni

Vorbești cu multă încredere și îi contaminezi și pe alții. De altfel, astrele te invită să vezi partea plină a paharului în orice situație. 

Rac

Pentru a câștiga ceva, trebuie să pierzi altceva. Deci nu te speria dacă unele proiecte nu îți ies așa cum ți-ai fi dorit. 

Leu

Există o lege a compensației și tu vei vedea efectele. Astrele îți recomandă să îți ceri drepturile de fecare dată, vei avea succes. 

Fecioară

Este cazul să muncești în mod mai deștept. Adică să găsești metoda prin care să faci aceleași lucruri în timp mai puțin. 

Balanță

O zi bună pentru a face pe plac lui Cupidon! Cei care au o relație pot reaprinde pasiunea, iar cei singuri pot cunoaște persoane interesante. 

Scorpion

Astăzi împaci cu succes și capra și varza. Adică și familia, dar și pe cei de la serviciu. La finalul zilei, vei fi foarte mulțumit de propria persoană. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să vorbești deschis cu partenerul. Vei descoperi lucruri uimitoare despre el. Ai un dar oratoric nemaipomenit!

Capricorn

Chiar este o zi bună pentru cumpărături legate de gospodărie. Iar perioada reducerilor este chiar pe placul tău. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să nu lași ziua aceasta să treacă fără să faci ceva special. Educație, călătorii, evenimente. 

Pești

O zi bună pentru cheltuieli! Dar atenție, nu unele inutile. Ci unele potrivite pentru bunăstarea ta, fie fizică fie emoțională. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel