Horoscop, marți, 21 noiembrie 2023
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Peștilor.

Soarele se pregătește să iasă din semnul Scorpionului și să intre în cel al Săgetătorului. În câteva zile, Marte îl va urma și Marte. Trecem de la o energie efervescentă la nevoia de seriozitate și maturizare. Iar Luna tranzitează astăzi semnul Peștilor, așa că să nu vă mire tendința de a procrastina. 

Berbec

Alegi să fii mai retras în unele proiecte de la serviciu. Pe lângă asta, ai tot felul de probleme financiare pe care trebuie să le rezolvi. 

Taur

Te vei baza mai mult pe partener și pe ceilalți oameni importanți. Astăzi nu ai puterea de a lua deciziile cele mai bune. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să nu neglijezi deloc relația cu partenerul. Ci chiar să depui eforturi astfel încât aceasta să funcționeze. 

Rac

Fă tot posibilul să îți găsești un refugiu. Ai nevoie de el în momentele cele mai provocatoare ale zilei. Nu uita de pasiunile tale!

Leu

Unele probleme din familie se rezolvă de la sine, dar altele au nevoie de implicarea ta. Nu este cazul să le mai amâni. 

Fecioară

Simți că membrii familiei sunt prea ironici cu tine. Îți vor oferi numeroase pretexte, dar nu și cauza supărării lor. 

Balanță

Astrele îți recomandă să încerci să te conectezi cu ceilalți în mod autentic. Adică să îi lași să vadă stările prin care treci. 

Scorpion

Soarele mai stă o zi în semnul tău. Ai putea să folosești această energie pentru a te implica mai serios în proiectele de la serviciu. 

Săgetător

Oboseala își spune cuvântul. Și nu doar cea fizică. Efectiv, tragi de tine atât pentru sarcinile de la serviciu, cât și pentru treburile gospodăriei. 

Capricorn

Astrele te ajută să fii mai empatic astăzi. Cumva alegi să te încrezi mai mult și în intuiția ta. Te vei simți ca peștele în apă. 

Vărsător

Unele dispute de la locul de muncă te consumă, dar nu este cazul să insiști prea mult cu ele. Mai ales dacă nu ești direct implicat. 

Pești

Șefii tăi au unele așteptări de la tine. Tu una zici, alta faci. Și de aici vor apărea tot felul de discuții inconfortabile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?