Horoscop, marți, 21 iunie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Astăzi avem Solstițiul de vară. 

Solstițiul de vară/intrarea Soarelui în semnul Racului. Vom trece de la diversitatea Gemenilor la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța în absolut orice domeniu și să petrecem mai mult timp în preajma familiei.

Mai avem un trigon Venus din Taur cu Pluto din Capricorn. Un aspect care are și o parte bună, dar și una mai de temut. Te implici cu toată ființa într-o poveste de iubire, însă în același timp vei exagera orice moment în care partenerul nu este pe aceeași frecvență cu tine. Orice faci cu pasiune va aduce multe câștiguri.

Berbec

Vei fi mult mai atent la nevoile familiei. Și parcă nu mai ești dispus să petreci mult timp departe de casă. Ai nevoie de confort. 

Taur

Trigonul lui Venus cu Pluto te poate ajuta să îți accesezi profunzimea și puterea care să te ajute la rezolvarea unei probleme mai vechi. 

Gemeni

Atenția ta se va îndrepta către zona financiară. Va apărea o serie de cheltuieli și trebuie să știi din timp cum să gestionezi eficient bugetul. 

Rac

Soarele intră în semnul tău și îți aduce energie, vitalitate, poftă de viață. De fapt, începe o perioadă în care te vei pune pe primul loc. 

Leu

Schimbarea Soarelui de astăzi nu îți priește. Nu te simți prea bine în pielea ta și vei avea tendința de a sta mai retras. 

Fecioară

Prietenii îți pot fi de mare ajutor dacă îi vei lăsa. De asemenea, și tu poți sprijini o persoană dragă. Vei fi mai sociabil. 

Balanță

Vei fi foarte preocupat de părerea oamenilor importanți de la serviciu. Aproape că îți modifici atitudinea după cum vor ei. 

Scorpion

Dacă ai un obiectiv serios, viața ta se va simplifica. Dacă nu, vei simți că ești blazat și că nu se mai întâmplă absolut nimic bun. 

Săgetător

Te îngrijorează problemele financiare ale familiei. Se va găsi cu siguranță o rezolvare, însă până atunci nu ai deloc stare. 

Capricorn

Partenerul cere mai multă atenție, iar tu ești dispus să i-o oferi. De altfel, dacă au fost probleme în cuplu, ele pot fi discutate. 

Vărsător

Soarele va tranzita zona muncii. Deci este nevoie să îți verifici rutina zilnică și să te preocupi de un echilibru muncă-viață personală. 

Pești

Soarele va trece prin casa iubirii și a veseliei. Vei beneficia de o porție sănătoasă de creativitate și vei fi foarte generos. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel