Horoscop, marți, 2 august 2022
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 01 aug 2022, 19:52
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Sextil Venus-Marte. 

Trigonul Soare-Jupiter încă își mai face simțită prezența. Dar astăzi beneficiem și de aspecte la Venus, considerată Micul Benefic. Este vorba de un sextil la tripla conjuncție Marte-Uranus-Nodul Nord. Sunt încurajate schimbările de atitudine în relațiile în care s-a instalat plictiseala. Sau implicarea în unele activități ce țin de tot ce înseamnă locuință. 

Berbec

Este o zi potrivită pentru a-ți face calcule. Ai disponibilitate crescută pentru optimizarea bugetului personal. 

Taur

Cere și ți se va da! Trebuie doar să spui de ce anume ai nevoie și vei vedea cum se vor oferi apropiații să te ajute. Nu îți fie teamă!

Gemeni

Mercur se pregătește să schimbe semnul. Vei simți și tu că ești presat, dar nimeni nu o face. Ești prea exigent cu tine. 

Rac

Îți poți folosi șarmul pentru a obține ce vrei. Astrele chiar te invită să fii mai încrezător. Totul pleacă de la modul în care te vezi. 

Leu

Chiar dacă unele probleme de la serviciu ți se par fără rezolvare, s-ar putea să ai o surpriză. Viața îți va arăta că totul e posibil. 

Fecioară

Orice discuție purtată astăzi va fi plină de revelații pentru tine. Mai ales dacă alegi să stai în preajma unor persoane cu experiență de viață. 

Balanță

Venus primește aspecte pozitive, mai ales în zona carierei. Cumva găsești puterea interioară să treci peste un mănunchi de frici apăsătoare. 

Scorpion

Este important să discuți cu persoana iubită despre planurile tale profesionale de viitor. Chiar dacă nu o includ, măcar să știe de existența lor. 

Săgetător

Astrele te invită să faci tot posibilul să nu mai fii împrăștiat. Și astăzi chiar ai aspecte favorabile în acest sens. 

Capricorn

Aspectele zilei favorizează partea amoroasă. Deci ai putea profita din plin! Fie că ești într-o relație, fie că ești în căutarea uneia. 

Vărsător

Astăzi trebuie să găsești un echilbru între viața profesională și cea personală. Doar dacă nu vrei, nu vei reuși. 

Pești

Vorba dulce mult aduce! Și acasă și la serviciu. Iar tu îți vei da seama rapid de acest fapt. Vei fi un orator fără pereche!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?