Horoscop, marți, 19 mai 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop. Nativii Lei vor avea nevoie de validare din partea colegilor.

Berbec

Conștientizezi că nu ai mai dat atenție suficientă bugetului personal. Ai tot amânat momentul. Lenea nu e bună în asemenea clipe. 

Taur

Te pregătești să închei o etapă sau să termini un proiect. Bucură-te de ce ai realizat și mergi mai departe fără regrete!

Gemeni

Cu ajutorul modului tău de gândire, îi vei ajuta pe colegii tăi să rezolve un proiect foarte greu. Fii mai diplomat!

Rac

Comportamentul tău va fi analizat de către superiori. Aceștia vor purta o discuție cu tine în cadrul căreia te vor acuza că exagerezi des.

Leu

Vrei să discuți câteva clipe cu o persoană importantă de la locul de muncă. Ai nevoie de validarea sa. S-ar putea să nu îți convină sfaturile sale. 

Fecioară

Oportunitățile care îți apar în zona profesională sunt menite să te facă mai vizibil, deci nu te ascunde ca de obicei. 

Balanță

Ziua este împânzită de momente în care simți că îți pierzi răbdarea foarte ușor. Crezi că toată lumea vrea să te provoace.

Scorpion

Te lași influențat prea repede de bârfele pe care le auzi. Recomandabil ar fi să faci propriile investigații, nu să crezi pe oricine. 

Săgetător

Partenerul vrea să purtați o discuție, iar tu numai de asta nu ai chef. Vei încerca să amâni, însă fără niciun rezultat.

Capricorn

La serviciu, știi că mai ai nevoie și de alte resurse pentru a te ocupa de un proiect. Doar că îți va fi foarte greu să le ceri.

Vărsător

Vorbești doar despre tine, te lauzi non-stop și nu te arăți deloc interesat de soarta celorlalți. Fii mai atent la problemele familiei!

Pești

Crezi că ți s-a făcut o nedreptate zilele trecute. Te vei plânge, te vei victimiza cu voce tare, dar nu vei face nimic bun în acest sens.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel