Horoscop, marți, 19 iulie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu - Astrolog DCNews
Daniela Simulescu - Astrolog DCNews
Horoscop. Mercur intră în Leu. 

Mercur își începe tranzitul prin semnul Leului, unde va sta până pe 4 august. Mercur va face careu cu Nodurile Lunare deci vom fi obligați să schimbăm modul în care gândim. Comunicăm cu încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație.

Berbec

Vei spune cu mai mult aplomb ceea ce îți dorești. De asemenea, le vei face celorlalți cunoscute talentele și pasiunile tale. 

Taur

Cu Marte în semnul tău și Mercur în casa a 4-a, ai face bine să stai departe de conflictele din familie. Te vei enerva repede. 

Gemeni

Schimbarea semnului lui Mercur îți va prii cu siguranță. Ești mai sigur pe tine, faci alegeri bune și ieși mai des din carapacea ta. 

Rac

Vei vorbi mult despre bani și te vei agita când va fi vorba despre cheltuieli. Faci tot posibilul să găsești cele mai bune oferte. 

Leu

Mercur îți aduce o doză suplimentară de încredere. De altfel, modul în care vei comunica nu îi va surprinde doar pe alții, ci și pe tine. 

Fecioară

Nu este cea mai bună zi să îți spui toate părerile. Ai face bine să fii observator. Intuiția îți va funcționa mult mai bine. Încrede-te în ea!

Balanță

Astrele îți recomandă să nu vorbești doar despre cariera ta atunci când ieși în oraș cu prietenii. Chiar ai nevoie să te detașezi. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să fii mai încrezător atunci când vorbești cu șefii. Vei avea nevoie de o strategie pentru viitorul apropiat. 

Săgetător

Vei deveni foarte curios. Începe o perioadă prielnică pentru a dobândi noi cunoștințe, pentru evoluție personală sau călătorii. 

Capricorn

Nu este cea mai bună zi pentru a fi mama tuturor răniților. Trebuie să înveți să pui limite, să le spui celorlalți când nu mai vrei să fii confidentul lor. 

Vărsător

Comunicarea cu partenerul poate fi îmbunătățită. Dar pentru asta este nevoie să faci tu primul pas. Și să nu ai așteptări. 

Pești

Este foarte important să le spui colegilor ce poți face și în cât timp. Dacă nu, vor apărea destule încurcături.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel