Data publicării:

Horoscop, marți, 13 februarie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Daniela Simulescu
Foto: Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Marte își începe tranzitul în semnul Vărsătorului. 

Marte reprezintă energia masculină, încrederea, lupta, curajul, pasiunea, ambiția. Dar și furia. Marte te împinge de la spate, nu te lasă să bați pasul pe loc. Arhetipul Vărsătorului vorbește despre progres, originalitate, inovație, toleranță și umanitate.Nici nu intră bine Marte în Vărsător, că face conjuncția cu Pluto. Acest aspect poate aduce pasiuni puternice, dar și decizii la nivel internațional care ne vor schimba viețile. 

Berbec

Îți vei muta atenția către alte planuri. Și dacă nu ai un obiectiv pe termen lung, astrele chiar îți recomandă să ți-l alegi. 

Taur

Marte își începe tranzitul în casa carierei. S-ar putea să apară momente mai tensionate în discuțiile cu șefii. 

Gemeni

Astrele spun că este momentul să înveți ceva. Să devii mai ambițios și dornic să îți depășești condiția. Aspecte bune pentru cei care au examene. 

Rac

Astrele îți recomandă să faci un pas în spate în ceea ce privește investițiile financiare sau împrumuturile. Poate mai aștepți puțin. 

Leu

Schimbarea lui Marte îți va dinamiza relațiile personale și parteneriatele profesionale. Trebuie să îți dai seama că ai nevoie de ajutor. 

Fecioară

Cel mai bine ar fi să stai departe de colegii conflictuali. Astfel, eviți o doză suplimentară de stres. Încearcă să îți simplifici viața. 

Balanță

Nu mai ești dispus să lași de la tine. Te pui pe primul loc și vrei ca și persoanele apropiate să îți acorde mai multă atenție. 

Scorpion

Relația cu familia va fi una agitată. De asemenea, începe o perioadă bună pentru a te ocupa de problemele gospodăriei. 

Săgetător

Cuvintele tale vor fi destul de dure pentru cei apropiați. Astrele îți recomandă să îți folosești vocabularul autoritar în zona carierei. 

Capricorn

Marte își începe tranzitul în casa banilor. Astrele îți recomandă să nu te lași influențat de nimeni și să nu te grăbești când va fi vorba de cheltuieli inutile. 

Vărsător

Marte aduce o porție serioasă de încredere, curaj, energie, dar și furie. Astrele îți recomandă să investești timp într-o activitate fizică. 

Pești

Începe o perioadă în care vei avea chef să taci și să faci. Nu mai simți nevoia să ieși în evidență și să atragi atenția.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel