Horoscop, marți, 12 aprilie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu prezintă horoscopul zilei.
Daniela Simulescu prezintă horoscopul zilei.
Horoscop zilnic. Marea Conjuncție Jupiter-Neptun. 

Astăzi avem cel mai important eveniment astrologic al anului: este vorba despre Marea Conjuncție Jupiter-Neptun din Pești. Are loc la fiecare 13 ani și este un aspect responsabil de schimbarea conștiinței oamenilor de pe această planetă. Până în 2035, când conjuncția va avea loc în Berbec, vom trece printr-o dizolvare a sinelui, a identității și prin evenimente spirituale marcante. Sunt și câteva riscuri: dezinformarea, înmulțirea problemelor de sănătate mintală, haos în sistemele sociale. 

Berbec

Conjuncția îți va da peste cap toate credințele. Nu vei mai ști în cine și în ce să crezi. Vei asista de asemenea la o dizolvare a ego-ului. 

Taur

Este important să lucrezi cu intenții atunci când vine vorba de viitorul apropiat. Astrele nu îți oferă șanse mari pentru planurile super calculate. 

Gemeni

Evenimentele acestor zile te vor pregăti pentru o nouă viață, o nouă variantă a personalității tale, mai ales în zona carierei. 

Rac

Îți vei pune multe întrebări despre principiile și valorile tale. Mai ales după ce vei fi expus la cele ale oamenilor din jurul tău. 

Leu

Conjuncția poate seta calea pentru o afacere proprie sau pentru descoperirea puterii interioare. Cea exercitată în exterior era doar pentru a demonstra. 

Fecioară

Conjuncția Jupiter-Neptun va schimba din rădăcini modul în care te raportezi la o relație, la un partener sau la o despărțire. 

Balanță

Ai nevoie de un mediu de lucru care să permită și dezvoltarea personală, în care să te exprimi. Vei fi în căutarea unui sens al vieții. 

Scorpion

Iubirea de sine vindecă orice lipsă de iubire din partea celorlalți. Ego-ul nu face decât să îți pună nenumărate piedici în dezvoltare. 

Săgetător

Conjuncția îți va aduce multe idei legate de casa visurilor tale sau de imaginea familiei perfecte pe care ți-o dorești. 

Capricorn

Conjuncția Jupiter-Neptun te va ajuta să fii mai empatic, să ai acces la informațiile oamenilor și să pui mai mult suflet în comunicare. 

Vărsător

Intențiile tale trebuie legate de bani. Dar nu câți, cum, când. Ci mai degrabă pentru ce anume vrei o anumită sumă de bani. 

Pești

Conjuncția se petrece în semnul tău, deci vei avea posibilități nenumărate în următorii ani. Dar totul va depinde doar de tine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel