Horoscop, marți, 11 octombrie 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Trigon Soare/Saturn.

Soarele din Balanță face un trigon cu Saturn din Vărsător. Acesta este genul de aspect care în teorie sună bine, dar în practică ne poate fustra. Saturn frânează inițiativele, temporizează sau corectează chiar și atunci când este într-un aspect pozitiv. Dar de un lucru putem fi siguri: dacă unele colaborarări/parteneriate nu se perfectează așa de repede precum ne-am dori, înseamnă că nu sunt cele autentice sau că mai avem de lucrat la ele. 

Mercur se mută în zodia Balanței, unde va sta până pe 29 octombrie. Când planeta comunicării ajunge în semnul echilibrului și a frumosului, vă dați seama că vom aborda în mod diplomat orice discuție. Și pentru că Mercur a fost retrograd în acest semn, vă atrag atenția că încă vom mai resimți efectele până la finalul lunii. 

Berbec

Ne apropiem de un careu Marte-Neptun. Gradul de confuzie este crescut. Nu te grăbi să iei nicio decizie la nivel personal. 

Taur

Muncești mult și riști să cheltuiești la fel de mult. Deci nu ar strica să îți creezi unele limite peste care să nu treci orice s-ar întâmpla. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să vezi astăzi partea plină a paharului, indiferent de ce se întâmplă. Sigur este și o parte bună. 

Rac

Relațiile cu membrii familiei sunt mai armonioase, ba chiar vă încurajați unii pe alții. Și nu vă mai certați din cauza banilor. 

Leu

Va trebui să fii mai cumpătat în alegerea unor cuvinte. Orice tip de exces îți poate aduce pierderi. Mai ales în relațiile cu prietenii. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu pui la inimă vorbele șefilor. Dar nici să nu înlocuiești un gol cu unele cheltuieli inutile. 

Balanță

Beneficiezi de trigonul dintre Soare și Saturn. Te vei demonstra cel mai înțelept în momentele de criză. 

Scorpion

Nu orice zboară se mănâncă! O parte din tine este atrasă de pericol, iar cealaltă îți atrage atenția că s-ar putea să greșești. 

Săgetător

Evită să iei decizii pe plan relațional. S-ar putea să nu vezi clar anumite situații. Și bineînțeles să greșești. 

Capricorn

Încearcă să nu duci acasă problemele de la serviciu. Ci să le lași în fața ușii. Evită pe cât posibil bârfele cu colegii!

Vărsător

Nu știi ce vrei, ce îți place, ce ți-ai dori. Dar poți citi, învăța lucruri noi, purta discuții cu persoane mai experimentate. 

Pești

Ce bine ar fi să eviți certurile din cauza banilor! Mai ales pe acelea cu membrii familiei. Ți-ar prii să stai departe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel