Horoscop, marți, 11 iunie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Marte face un careu cu Pluto. 

Marte intrat recent în Taur face un careu de temut cu Pluto din Vărsător. Marte reprezintă lupta și acțiunea, iar Pluto se ocupă de forțele subterane și transformările radicale. Un careu între cei doi aștri produce lupte de putere, indiferent de domeniu. Ciocniri între modul de a acționa cu prudență și nevoia interioară de a distruge totul înainte de a o lua de la capăt. 

Berbec

Vei fi tentat să faci cheltuieli inutile la nervi. Încearcă să gestionezi altfel furia. Stai departe de oamenii care nu te ascultă. 

Taur

Intri în tot felul de lupte de putere și conflicte. Parcă nu vrei să ai o zi liniștită. Te cerți cu șefii dar și cu familia. 

Gemeni

Îi dai prea multă importanță trecutului. Îți este teamă de prezent și alegi să faci tot felul de reproșuri pe care le-ai tot amânat. 

Rac

Ești foarte nerăbdător și tendențios cu prietenii. Aceștia nu se vor simți confortabil în preajma ta. Cel mai bine ar fi să nu vă întâlniți. 

Leu

Vrei să ai control absolut asupra unui proiect de la serviciu. Și bineînțeles, că vei întâmpina rezistență, 

Fecioară

Astrele îți recomandă să ai mai mare grijă la drumurile pe care le vei face. Dar și la documentele pe care le vei întocmi. 

Balanță

Poți lua decizii pripite pe plan financiar și să te trezești cu o gaură serioasă în buget inutilă. Cel mai bine ar fi să ceri sfaturi. 

Scorpion

Relația cu partenerul este destul de tensionată. Cel mai bine ar fi să pășești pe coji de ouă. Și când se mai liniștește atmosfera, să discutați onest. 

Săgetător

Nu ai nicio clipă de liniște la serviciu. Și aduni multe frustrări. Astrele îți recomandă să pui pe primul loc bunăstarea ta emoțională. 

Capricorn

Copiii îți vor face probleme, indiferent de vârsta lor. Dar, s-ar putea să ai o creativitate ieșită din comun care să îți aducă soluții la orice criză. 

Vărsător

Ai vrea să eviți tensiunile din familie, dar nu vei reuși. Cei dragi vor avea reacții puternice și te vor convinge să te implici. 

Pești

Tonul tău va fi unul agresiv, indiferent de circumstanțe. Și oamenii apropiați vor avea impresia că tu ai ceva cu ei. Nu forța nimic!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel