Horoscop, marți, 11 ianuarie 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop. Marte careu Neptun. 

Astăzi avem două aspecte de menționat. Primul, un sextil între Soare și Neptun, ne va oferi inspirație și o imaginație bogată. Al doilea în schimb, careul dintre Marte în Săgetător și Neptun din Pești, va crea destulă confuzie în viața noastră. Intențiile noastre vor fi lăudabile, dar la un moment dat nu vom mai ști pentru ce cauză luptăm.

Berbec

Marte, guvernatorul tău, va fi bruiat de Neptun. Asta se va reflecta în acțiunile tale. Te vei pierde repede în detalii inutile.

Taur

Partenerul trece prin unele evenimente mai ciudate și te îngrijorezi. Bugetul comun va fi afectat. La serviciu, șefii se răzgândesc.

Gemeni

Nu îți dai seama deloc de intențiile celor din jurul tău. Te străduiești să procedezi în mod logic, dar din cauza lor nu vei reuși.

Rac

La serviciu, vor fi situații destul de încurcate care îi vor da peste cap mai multe planuri personale destul de vechi.

Leu

Vei găsi înțelegere la colegi și șefi, dar la tine nu. Vei fi destul de critic, exigent și exagerat cu propria persoană. Și chiar nu ai de ce.

Fecioară

Te vor bucura reușitele celorlalți. Vei încerca să îți menții echilibrul atunci când va apărea o situație conflictuală, mai ales acasă.

Balanță

De multe ori, vei spune ceva, dar vei gândi altceva. Îți va fi greu să le explici celorlalți că nu spui unele lucruri în mod intenționat.

Scorpion

Intuiția te va salva de nenumărate ori. Mai bine să amâni unele situații, chiar dacă te grăbești. Astrele îți recomandă să fii mai comunicativ.

Săgetător

Ziua va fi caracterizată de haos. Ai nevoie de o busolă pentru absolut orice. Vei înota în gol. Dar este o zi bună pentru inspirație.

Capricorn

Somnul îți va fi afectat zilele acestea. Astrele îți recomandă să te odihnești și să nu iei în considerare coșmarurile sau bârfele.

Vărsător

Te vei învârti în cerc și acest fapt te va frustra enorm de mult. Mai ales din cauza faptului că oamenii din jurul tău nu sunt serioși.

Pești

Provocările de la serviciu îți vor aduce multe revelații. Dureroase pe moment, dar necesare în evoluția ta profesională din viitorul apropiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel