Data publicării:

Horoscop, marți, 10 ianuarie

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Horoscop zilnic. Careu Venus-Nodurile Lunare. 

Venus din Vărsător continuă trigonul cu Marte retrograd din Gemeni. Este unul dintre cele mai bune aspecte pe care le poți avea din punct de vedere amoros în astrogramă, poate fi folosit pentru a reaprinde flacăra într-o relație, poate readuce pasiunea în cadrul cuplului, puteți ieși din rutină. Chiar și cu o planetă retrogradă! Iubirea și pasiunea creează împreună amintiri de neuitat!

Venus mai face și careu cu Nodurile Lunare. Unii dintre noi își vor pune întrebări legate de viitorul relațiilor în care se află, dar și dacă au suficientă libertate. Orice careu la Nodurile Lunare presupune un dezechilibru. 

Nu uitați că, în câteva zile, Marte își va relua mersul direct!

Berbec

S-ar putea să te precipiți! Nu te grăbește nimeni și tu, totuși, reușești să te stresezi și să îi faci pe cei apropiați să se îngrijoreze degeaba. 

Taur

Este o zi bună pentru negocieri la locul de muncă. Pentru resurse de orice fel. De asemenea, este cazul să te vinzi mai bine. 

Gemeni

Simți o presiune puternică și parcă nu mai vezi luminița de la capătul tunelului. Nu te abate de la credința personală! 

Rac

Astrele îți recomandă să acorzi o atenție sporită atât bugetului personal, dar și celui la comun. Vei găsi soluții mai bune de optimizare a acestora. 

Leu

Discuțiile cu partenerul despre planurile pentru viitorul apropiat sunt susținute de către astre. În plus, te vei demonstra a fi pragmatic. 

Fecioară

Colegii te vor sprijini în unele proiecte. Iar șefii vor aprecia capacitatea ta de a face echipă cu ei. Zi bună pentru cumpărături. 

Balanță

Trigonul Venus-Marte poate fi un motiv excelent pentru a te ocupa mai multe de pasiunile tale decât de treburile gospodărești. 

Scorpion

Astrele vor ca tu să faci o investiție pentru confortul tău. Adică să decorezi sau să înlocuiești un produs care s-a stricat. 

Săgetător

Ai darul cuvintelor! Și reușești să îți convingi partenerul de orice vrei tu. De asemenea, o zi bună pentru cumpărături. 

Capricorn

Pe lista de cumpărături asigură-te că este și ceva ce îți place mult. Poate acum, când sunt reducerile, vei face achiziția. 

Vărsător

Ar fi minunat dacă ai putea să organizezi această zi după bunul tău plac. Adică și muncă, dar și timp pentru distracție, relaxare și răsfăț. 

Pești

Dacă lași de la tine, ai să vezi că tensiunile din sânul familiei se mai liniștesc. Astfel, vei mai scăpa din anxietate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel