HOROSCOP, marți, 15 noiembrie, 2016
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp

Berbec

Esti constient ca visul tau de acum nu e simplu, e nevoie de un efort major de vointa si munca, de o investitie masiva de energie, de timp, de idei, dar detii toate aceste valori la purtator pentru a-ti vedea visul implinit intr-o zi. Asteapta, incearca sa nu pretinzi rezultate rapide pentru ca nu acestea vor fi si cele mai bune! Cu cat construiesti mai lent acest edificiu, cu atat te vei bucura mai mult timp de efectele sale, ca atare fa pasi mici si crede cu tarie in sansele de reusita ale acestui mare plan.

Taur

Astazi, multi vor spune ca esti un rebel, ca nu tii cont de nimic, si iti arati originalitatea in fel si chip. Una din directiile ciudate in care iti demonstrezi modul diferit de a te comporta e casatoria. Poate ca partenerul stie ca ai idei ciudate si te va tolera ca atare, dar cei din afara cuplului s-ar putea sa nu iti accepte usor comportamentul fata de jumatatea ta. Poate esti cam agresiv sau autoritar, poate esti cam libertin si independent, deci multa lume va privi la tine azi ca la un exemplar rar! Tu, care esti de obicei partenerul perfect, cel mai interesat de armonia in cuplu, de data aceasta esti total atipic zodiei tale si te porti in mod neasteptat.

Gemeni

Ai trecut candva printr-o situatie care n-a iesit tocmai bine, iar acum, cand esti pus intr-o situatie similara, nici nu ai curajul sa mai incerci ceva, ca nu cumva sa se repete totul. Se presupune ca ai invatat deja din lectiile trecutului, ca atare nu are rost sa fii acum atat de temator si excesiv de prudent. Da, poti lua masuri de precautie ca sa nu repeti aceeasi greseala, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa faci nimic. Ia-ti inima in dinti si fa ceva, pentru ca vei regreta mai tarziu ca nici macar n-ai incercat. E greu de crezut ca vei gresi de doua ori in acelasi loc... desi nu e imposibil.

Rac 

E o placere sa vorbesti despre meritele tale intr-o companie care te stimuleaza sa arati ce ai mai bun in tine. Ai cu cine-ti masura fortele, pentru ca e vorba de tovarasi de lucru la fel de bine pregatiti, la fel de ambitiosi. E o satisfactie aparte sa-ti compari cunostintele si valoarea in raport cu asemenea oameni de top! Nu ai avea nicio motivatie sa fii comparat cu oameni mediocri, insignifianti, modesti, care se multumesc cu putin de la viata, or asa, ai in fata ta persoane la fel de puternice ca tine care vizeaza succesul la cel mai inalt nivel, ca si tine! Cu ei sa te compari, pentru ca te vor ambitiona si mai si!
Citeste si: Zodia care saptamana viitoare va primi numai dragoste

Leu

Toate bune si frumoase azi in program, ai o atitudine tonica si pozitiva si mai ai si norocul unui anturaj la fel de optimist ca si tine. Succesul nu intarzie sa apara atunci cand te implici cu asemenea bucurie pe chip si cu incredere deplina in rezultatele finale. Vestile bune apar de pretutindeni, incat se poate vorbi de o zi de varf indiferent de planul in care vei folosi auspiciile acestea minunate. Ar fi pacat sa lasi asemenea zi sa treaca fara a face ceva interesant pe parcurs, pentru ca ar trebui sa-ti iasa toate ca unse, mult mai repede si mai usor decat in alte zile.

Fecioara 

Mare grija la schimbarea de directie pe care o decizi azi, pentru ca e posibil sa nu iei cea mai inteleapta decizie. Nu te grabi, nici macar daca esti strans cu usa, pentru ca tot ce faci sub imperiul vitezei, poate iesi prost. Nici vestile de departe nu sunt prea bune azi, incat contactele tale cu alte tari sau alte localitati par a fi mai degraba sursa celor mai neplacute evenimente. Trebuie sa acorzi o atentie sporita si calatoriilor, deoarece exista unele riscuri pe drum, poate nici nu ajungi la destinatie conform planurilor de la plecare, deoarece se schimba pe parcurs directia, destinatia sau conditiile calatoriei.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel