Urmărește emisiunea live
Horoscop, luni, 8 octombrie, 2018
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Horoscop. Scorponii ar fi bine să nu se țină  cu dinţii de o stare de lucruri doar pentru că s-au obişnuit cu ea. Capricornii sunt la mijloc între două direcţii, dar nu ştiu foarte bine, deocamdată, căreia să i se dedice.

Horoscop, 8 octombrie 2018, BALANȚĂ

Ţii chiar în mâinile tale cele mai eficiente instrumente pentru a-ţi construi singur ceea ce doreşti să obţii. Nu aştepta de la alţii miracole, când sursa fericirii eşti tu! Pune în aplicare ceea ce se naşte acum în mintea ta, treci la fapte cu optimism şi entuziasm, convins că porneşti pe un drum care duce la succes deplin.

Adu-ţi aminte şi de multe alte reuşite trecute în care ţi-ai pus talentele la treabă şi ai ajuns la un nivel demn de laudă şi mândrie. Fii sigur că ceea ce porneşti acum, ceea ce clădeşti prin forţe proprii după propriile idei va merge de minune, pentru că altfel dai randament când faci ceva care se naşte chiar în tine.

Horoscop, 8 octombrie 2018, SCORPION

,Nu-ţi fie frică de schimbare şi, mai ales, e bine să accepţi ideea că lucrurile se mai modifică în timp. Şi tu te schimbi, şi oamenii din jur se schimbă, ca atare, dacă ai pornit pe un drum cu anumite principii foarte bine bătute în cuie, nu înseamnă că trebuie să respingi alte direcţii.

Fii deschis spre alte păreri, acceptă idei din afară, pentru că vine spre tine un val imens de noutăţi şi informaţii, care, dacă le respingi doar pentru că eşti obişnuit cu ceea ce ştiai deja, ar putea duce la ratarea unor ocazii excelente. Nu spune nu noului!

Horoscop, 8 octombrie 2018, SĂGETĂTOR

Eşti mulţumit de spaţiul în care evoluezi, fie că e vorba de propria ta locuinţă, fie că e vorba de locul de muncă, de spaţiul unde te duci în fiecare dimineaţă. Se resimte o atmosferă pozitivă în jurul tău, ceea ce te ajută să lucrezi cu pasiune, cu plăcere, cu spor, şi dacă mai atragi alături de tine şi alte persoane cu acelaşi chef de muncă şi cu aceleaşi interese, succesul este din ce în ce mai aproape.

Dar atenţie: multe din reuşitele acestei zile depind de spaţiul în care te afli, ca atare aruncă o privire în jurul tău să vezi dacă toate sunt în regulă. Lumina e potrivită? Aerul e proaspăt? Sunetele care se aud sunt la volumul sau tonalitatea adecvată? Biroul e confortabil? Da, toate aceste detalii vor avea un rol în reuşita planurilor începute, deci nu le neglija!

Horoscop 8 octombrie 2018, CAPRICORN

Eşti la mijloc între două direcţii, dar nu ştii foarte bine, deocamdată, căreia să i te dedici. Dacă ai putea, o vreme ai merge pe ambele planuri simultan, lucru pe care cineva ca tine îl poate face cu succes, dar tot va veni un moment în care va trebui să alegi doar una din aceste variante, deocamdată lasă-te dus de val încotro vrea el, fără a te decide, pentru că în tot acest timp mai acumulezi informaţii şi detalii care te vor ajuta, într-un final, să iei o decizie. Nu te grăbi să extragi o concluzie, pentru că aceste două proiecte deocamdată merg bine în paralel.

Horoscop, 8 octombrie 2018, VĂRSĂTOR

Ai toate şansele să-ţi vezi un mare vis împlinit, dar primul pas către acest scop e să-l vezi cu ochii minţii deja materializat. Construieşte în gând, în inimă, în suflet ceea ce ai dori să existe aievea în viaţa ta, pentru că aşa transmiţi Universului ce îţi doreşti cu adevărat.

Ai putea întâlni azi pe cineva care îi împărtăşeşte visul, care a reuşit să şi-l împlinească pe al lui, cândva, şi acum oferă sfaturi concrete pentru a te ajuta să-l îndeplineşti şi pe al tău cât mai repede. Urmează-i îndrumările, pentru că el vorbeşte din proprie experienţă. Oferă o reţetă de succes ca să nu mai rătăceşti şi tu pe căi lăturalnice în drumul tău spre visul cel mare.

Horoscop, 8 octombrie 2018, PEȘTI

Îţi faci serioase procese de conştiinţă pentru că te afli într-un punct în care nu ai voie să faci greşeli, nici să te joci, nici să te abaţi de la reguli. Ţi se cere concentrare şi atenţie, probabil având în faţa ta documente importante, cifre sau alte detalii foarte riguroase pe care trebuie să le respecţi întocmai.

Acum poţi arăta cât de serios ţi-ai făcut temele şi cât de atent le-ai rezolvat pe toate înainte, deoarece eşti într-un moment în care se văd rezultatele muncii tale depuse până acum.

Laşi o impresie foarte bună oriunde te-ai prezenta prin funcţia ta oficială, lumea te apreciază pentru modul matur în care îţi onorezi îndatoririle, şi e firesc să fii din ce în ce mai mulţumit de tine când vezi că bine se aranjează toate pe făgaşul normal. Mergi mai departe în acelaşi fel: aşa e just, legal, perfect pentru tine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel