Data publicării:

Horoscop, luni, 8 iulie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur face un sextil cu Jupiter. 

Mercur din Leu face un sextil cu Jupiter din Gemeni. Vom avea mai mult curaj atunci când vom comunica și mai multă încredere în mintea noastră. Un aspect bun pentru studiu, curiozitate și cercetare. 

Berbec

Astrele te invită să fii mai curajos în discurs, să crezi în tine și să nu îți fie teamă de competiție. Mintea îți va fi cel mai mare aliat. 

Taur

Discuțiile despre bani cu familia nu vor mai fi atât de tensionate. Ba chiar ați putea rezolva probleme mai vechi dacă veți comunica. 

Gemeni

Sextilul dintre Mercur și Jupiter este unul foarte benefic pentru tine. Vei avea idei geniale și curajul de a le comunica. 

Rac

Învață să stai departe de oamenii care îți consumă energia. Nu încerca să le găsești scuze pentru că nici ei nu fac asta pentru tine. 

Leu

Prietenii vor fi de mare ajutor. Este o zi bună pentru a face planuri de viitor sau pentru a urma noi activități. 

Fecioară

Nu este cea mai bună zi pentru a fi foarte vorbăreț la locul de muncă. Tăcerea și ascultarea activă îți vor aduce numeroase beneficii. 

Balanță

Dacă reușești să schimbi perspectiva în ceea ce privește un proiect profesional, vei avea succes. Va fi greu la început, dar nu trebuie să renunți. 

Scorpion

Ești cel care transformă o criză de la locul de muncă într-o mare oportunitate. Șefii și colegii te vor aprecia enorm. 

Săgetător

O zi bună pentru cei care au activitate intelectuală intensă. Dar și pentru cei care vor să învețe ceva nou sau să călătorească. 

Capricorn

Relația cu partenerul va funcționa mai bine dacă veți reușiți să spargeți rutina. Chiar vă trebuie noi activități și obiceiuri. 

Vărsător

Comunicarea cu partenerul funcționează. Vă înțelegeți din priviri. Poate fi o zi bună și pentru a găsi soluția unei probleme de la serviciu. 

Pești

Colegii vor fi destul de înțelegători. Orice s-ar întâmpla astăzi, încearcă să nu te grăbești și să nu forțezi pe ceilalți să facă doar ce vrei tu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel