Data publicării:

Horoscop, luni, 4 decembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Venus intră în Scorpion. 

Pe 4 decembrie, Venus intră în Scorpion. Acest tranzit va dura până pe 29 decembrie. Când Venus tranzitează semnul Scorpionului, avem de-a face cu o singură strategie în zona sentimentală: totul sau nimic. Iubirea nu se cântărește, nu se dă cu porția, ci ori se dă, ori nu se mai dă. Extremismul acesta este menit să testeze persoana iubită. Să îți dai seama dacă încă mai are sentimente puternice și profunde pentru tine. Că altfel, de ceva superficial chiar nu ai nevoie. 

Berbec

Va trebui să fii mai atent la siguranța financiară. Nu îți mai poți permite să faci unele cheltuieli pentru lucruri superficiale. 

Taur

Începe o perioadă bună pentru parteneriate. Relația cu partenerul se poate îmbunătăți dacă ești mai atent la nevoile lui. 

Gemeni

Vei beneficia de sprijinul colegilor în schimbul discreției tale. Este important să nu lași invidia să pună stăpânire pe tine. 

Rac

Vei avea o mulțime de planuri. Important este să îl convingi și pe partener să te ajute. Relația cu copiii este importantă. 

Leu

Urmează câteva zile foarte bune pentru a te ocupa de estetica locuinței și pentru a planifica acțiunile din jurul sărbătorilor. 

Fecioară

Vorba dulce mult aduce! Dacă vei respecta aceste cuvinte, vei avea parte de numeroase beneficii. Vei fi un bun mediator. 

Balanță

Schimbarea lui Venus poate aduce beneficii pe plan financiar. Dar, cu siguranță, vei avea și numeroase cheltuieli în plus. 

Scorpion

Venus vine cu o porție suplimentară de carismă și magnetism. Cu cât ești mai încrezător, cu atât vei câștiga mai mult. 

Săgetător

Vine momentul împăcării cu trecutul. Mai ales în ceea ce privește relațiile disfuncționale, atât cele personale, cât și cele de la serviciu. 

Capricorn

Este momentul să fii mai sociabil. Să accepți invitațiile prietenilor și să te bucuri cu adevărat de pregătirea evenimentelor. 

Vărsător

Vor veni beneficii în zona profesională. Relația ta cu șefii se va îmbunătăți. Încrederea și validarea lor îți dau aripi. 

Pești

Astrele îți recomandă să fii mai optimist, să îndrăznești să îți faci planuri noi și să îți deschizi mintea. Ai nevoie de cunoaștere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel