Data publicării:

Horoscop, luni, 31 ianuarie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu prezintă horoscopul zilei.
Daniela Simulescu prezintă horoscopul zilei.
Horoscop. Trigon Venus-Uranus. 

Ziua aceasta va fi sub influența planetei Uranus. Avem trei motive în acest sens. Careul Soarelui cu Uranus poate provoca evenimente neașteptate. Dar și schimbări de comportament bruște. Trigonul lui Venus cu Uranus ne poate ajuta să modificăm puțin rutina, astfel încât să ne preocupăm și de ce ne place. Iar Luna Nouă de mâine se va petrece în semnul Vărsătorului, guvernat de Uranus.

Berbec

Culmea, astăzi ești mai relexat ca în weekend! Reacționezi bine la orice noutate. Și reușești să îți menții controlul în orice criză.

Taur

Ești mai atent la ceea ce se întâmplă în zona profesională. Nu vrei să ratezi nicio replică a șefilor sau vreun proiect important.

Gemeni

Mercur se apropie de mersul direct, deci și tu vei simți o oarecare nevoie să petreci mai mult timp cu orice situație.

Rac

Luna Nouă se va petrece în zona resurselor nebănuite. Vei fi cuprins de multe stări ciudate, frici și suspiciuni.

Leu

Astrele îți recomandă ca prioriatea ta să fie munca. Astfel, vei evita să intri în tot felul de conflicte cu partenerul sau oamenii dragi.

Fecioară

Astrele îți recomandă să îți păstrezi câteva minute pentru tine. În care să te bucuri de o melodie, de o imagine, de ceva dulce.

Balanță

Treburile casei îți ocupă mult timp și energie. Nu te vei putea concentra la serviciu așa cum ți-ai fi dorit.

Scorpion

Vei da dovadă de mult tact și diplomație. Vei fi implicat în situații care vor cere să aplanezi conflicte acasă sau la serviciu. Și vei fi apreciat.

Săgetător

În prima parte a zilei vei fi destul de practic și conservator. Însă sprea seară, te vei mai relaxa și vei fi mai deschis la propuneri.

Capricorn

De dimineață vei fi foarte morocănos. Și bineînțeles, foarte inflexibil. După prânz, îți mai recapeți pofta de viață, spre bucuria celorlalți.

Vărsător

Astrele îți recomandă să amâni sau anulezi întâlnirile cu oamenii toxici sau proiectele inutile care îți consumă energie.

Pești

Te bucuri de sprijinul oamenilor din jur. Prietenii au idei și soluții la problemele tale. Spre seară evită evenimentele obositoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel