Horoscop, luni, 30 ianuarie 2023
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 30 ian 2023, 07:43
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Horoscop zilnic. Soare trigon Marte. 

Pe 30 ianuarie, se continuă trigonul dintre Soarele din Vărsător și Marte direct în Gemeni. Prima zi a săptămânii este una destul de dinamică. Acest aspect se petrece în semne de aer, ceea ce înseamnă că mintea noastră va fi destul de îndrăzneață. Ne vom comunica ideile într-un mod curajos și ne vom căuta aliați. Iar aceștia ne vor urma și vor alege să garanteze pentru noi. O zi nemaipomenită și pentru activități în aer liber. 

Tot în această zi avem un trigon între Mercur, în mers direct de această dată, și Uranus din Taur. Găsim idei inovatoare, soluții originale, ne permitem să nu urmăm căile bătătorite și suntem mai deschiși față de schimbări. Mai ales la nivel profesional. Un aspect bun pentru cei care doresc să își schimbe strategia financiară. Deși aspectul se petrece pe semne de pământ, să știți că tot e nevoie de un pic de modernizare în gândire. 

Berbec

Începi săptămâna în forță! Te adaptezi repede la orice situație spontană, reușești comunici pe înțelesul tuturor și găsești timp și pentru distracție. 

Taur

Poți fi mai chibzuit. De altfel, astrele te invită să nu te grăbești cu nicio cheltuială, ci să mai aștepți ceva timp. 

Gemeni

Nu neglija puterea prietenilor! Cu alte cuvinte, nu evita să le ceri sprijinul și să îl și accepți pe urmă. 

Rac

Astrele îți atrag atenția că nivelul tău de energie nu este unul crescut și că ar trebui să fii cât mai practic astăzi. 

Leu

Te străduiești de două ori pentru orice activitate. Încearcă să îți dai seama dacă nu cumva o faci să impresionezi pe cineva. 

Fecioară

Este o zi bună pentru a rezolva unele probleme serioase de la serviciu. Este cazul să găsești o nouă abordare. 

Balanță

Nu prea îți arde de muncă! Te vei concentra mai mut pe hobby-uri și pe viețile prietenilor. Discuțiile cu familia sunt importante. 

Scorpion

Comunicarea cu partenerul poate fi îmbunătățită. De asemenea, ar fi recomandabil să te ocupi doar de proiectele importante. 

Săgetător

Ar fi bine să păstrezi timp și pentru partener. Poate alegeți să faceți ceva diferit împreună. Intuiția financiară va funcționa. 

Capricorn

Mintea ta va fi destul de vie. În plus, vei găsi soluții la unele probleme de la serviciu. Încearcă să eviți stresul suplimentar. 

Vărsător

Astrele ți-au pregătit câteva doze suplimentare de energie. Și ar fi cazul să le folosești în dezvoltarea ta. 

Pești

Astrele îți recomandă să înveți din greșelile altora. Vei câștiga timp prețios. După care ar fi bine să nu mai fugi de problemele din familie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?