Data publicării:

Horoscop, luni, 3 iulie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei
Horoscop zilnic. Lună Plină în Capricorn. 

Astăzi avem Luna Plină în Capricorn. Aceasta este una dintre cele mai puternice Luni Pline din acest an și poate cea mai dură dintre ele. De ce?

Să nu uităm că Pluto s-a întors în semnul Capricornului, unde va sta până în ianuarie 2024. De regulă, Luna Plină este cea care aduce un final. Însă acum, fiindcă îl avem și pe Pluto retrograd implicat, nu vorbim despre un fenomen foarte simplu, ci de unul profund, cu cicatrici puternice. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj cardinal în astrogramele natale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. 

Berbec

Cu siguranță, nu îți vor conveni unele situații legate de carieră. Ar fi bine să găsești curajul să comunici ce nu îți priește. 

Taur

Luna Plină de astăzi poate veni cu avantaje. Vei avea mai multă claritate în gândire și îți vei găsi cuvintele potrivite. 

Gemeni

Te îngrijorezi din cauza unor cheltuieli, dar adevărul este că ai și alte preocupări vechi. Este nevoie de o nouă strategie financiară. 

Rac

Partenerul vrea unele schimbări cu care nu vei fi de acord. Și de aici vor apărea unele tensiuni. Va trebui să înveți diferența între pretext și cauză. 

Leu

Relațiile cu colegiile vor fi complicate. Deci va fi nevoie să te bazezi mai mult pe ceea ce poți tu. Ai grijă la indiscreție!

Fecioară

Lupta pentru dreptatea absolută îți va dăuna. Mai ales dacă vei exagera. Va trebui să îți dai seama că fiecare are dreptatea lui. 

Balanță

Prioritatea ta va fi echilibrul între carieră și viață profesională. Și nu va fi deloc ușor. Vei duce lupte continue. 

Scorpion

Discuția cu un prieten îți va aduce multe revelații. Nu neapărat plăcute, dar cu siguranță vei câștiga claritate. 

Săgetător

Este nevoie de unele decizii serioase pe plan financiar. Este clar că nu mai poți continua într-un fel. Partenerul te va sprijini. 

Capricorn

Luna Plină vine cu un carusel de emoții greu de gestionat. Astrele îți recomandă să asculți și părerile celorlalți. Măcar să îi asculți. 

Vărsător

Oboseala își va spune cuvântul. Chiar dacă nu ai avut zile încărcate recent. Pur și simplu ai nevoie de odihnă. 

Pești

Te dau peste cap veștile despre unii oameni dragi. Și vei avea tendința să te preocupi prea mult pentru ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel