Data publicării:

Horoscop, luni, 28 octombrie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Venus face un careu cu Saturn. 

Luni avem un careu între Venus din Săgetător și Saturn din Pești. Este genul acela de aspect care creează tensiuni interioare. Nu ne simțim valoroși, atrăgători sau demni de a fi iubiți. După care vom face tot posibilul să ne implicăm în situațiile care să ne demonstrăm din nou toate aceste lucruri. În plus, Venus din Săgetător iubește optimismul, iar Saturn în Pești vrea mai mult pragmatism. Tot astăzi, Marte face un trigon cu Neptun. Vom fi predispuși către procrastinare. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Astăzi faci tot posibilul să eviți orice factor stresant. Vrei să petreci mai mult timp acasă, alături de persoanele cele mai apropiate. 

Taur/Ascendent în Taur

Careul dintre Venus și Saturn este genul acela de aspect care îți poate da lecții din punct de vedere financiar. Și astfel îți vei da seama de cât de mult îți pasă de valoarea ta.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Relația cu partenerul va avea de suferit din cauza faptului că alegi să te implici mai mult decât este cazul în unele proiecte profesionale. 

Rac/Ascendent în Rac

Trigonul dintre Marte și Neptun îi va ajuta pe cei mai introvertiți dintre voi. Dar, celor mai expansivi, le poate aduce numeroase frustrări. 

Leu/Ascendent în Leu

Lenea e cucoană mare care n-are de mâncare! Altfel spus, este important să te odihnești, dar nu să amâni proiectele importante. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Astrele îți recomandă să ai un buget special dedicat gospodăriei. S-ar putea să apară probleme și soluțiile să te coste serios. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Careul lui Venus, guvernatoarea ta, și Saturn te va face destul de nesigur în comunicare, mai ales dacă ai un examen sau o prezentare de susținut. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Te vei confrunta cu noi probleme pe plan financiar. Iar trigonul dintre Marte și Neptun te va ajuta să fii optimist indiferent de ce se întâmplă în viața ta. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Venus, din semnul tău, face un careu cu Saturn. Nu te simți bine în pielea ta. Și ar fi bine să nu cauți oamenii veșnic nemulțumiți sau cei care să te critice. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Astrele te invită să îi acorzi atenție suplimentară persoanei iubite. Dacă veți comunica deschis despre unele subiecte mai vechi, veți reuși să vă apropiați și mai mult. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Fii pregătit să te adaptezi pentru că rutina ta va fi dată peste cap. Vei fi într-o cursă contracronometru, iar oboseala își va spune cuvântul. 

Pești/Ascendent în Pești

Lauda de sine nu miroase bine! Mai ales la serviciu. Nu este cazul să fii invidios sau să intri în competiții cu colegii doar din cauza unor frustrări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel