Data publicării:

Horoscop, luni, 28 februarie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu, horoscopul zilei la DCNewsTV
Astrologul Daniela Simulescu, horoscopul zilei la DCNewsTV
Horoscop. Ne apropiem de o Lună Nouă în Pești. 

Luna tranzitează pe parcursul întregii zile semnul Vărsătorului. Se va întâlni cu Saturn și va face un careu cu Uranus. Oricât de mult ne-am dori să fim detașați dintr-un punct de vedere, nu vom reuși. Vor apărea situații surprinzătoare care ne vor destabiliza pe plan emoțional. Mercur se apropie de o conjuncție cu Saturn și este posibil să devenim prea serioși în discuții. Și prea încăpățânați. 

Berbec

În curând, Marte își va schimba semnul. Zilele acestea vei beneficia în continuare de spirit decizional și simț organizatoric. 

Taur

Astrele își atrag atenția că, dacă eviți confruntările, nu vei avea nimic de câștigat. Mai bine te pregătești din timp. 

Gemeni

Apropierea lui Mercur de Saturn te va face foarte inflexibil. Ar fi bine să nu intri în discuții contradictorii care te vor obosi. 

Rac

Sectorul partenerial este în continuare destul de dinamic. Nu ai timp deloc să te plictișești. Investește cu mare grijă!

Leu

Locul de muncă va fi un factor de stres continuu pentru tine. Pentru că vor fi multe evenimente în care ești forțat să te implici.

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu faci discriminări la locul de muncă. Mai ales în rândul colegilor. Există riscul să te înșeli. 

Balanță

Nu ești dispus la nicio negociere. Îți este frică să pierzi. Iar victimizarea nu poate decât să aducă decizia celorlalți de a te respinge.

Scorpion

Îți vei da seama că doar ai avut impresia că poți controla ceva. Adevărul este că te pândesc unele temeri și nu vezi pădurea din cauza copacilor. 

Săgetător

Va fi greu să accepți că realitatea este diferită de proiecțiile tale. Pe moment, vei dori să intri în confruntări, dar acestea nu îți vor aduce nimic bun. 

Capricorn

Ești încă ajutat de trio-ul Venus-Marte-Pluto. Poți beneficia de energie, curaj și putere. Astrele îți dau, dar nu îți bagă și în traistă. 

Vărsător

Îți pui prea multe întrebări și acționezi prea puțin. Este cazul să schimbi ceva în atitudinea ta. Nu uita că timpul este limitat!

Pești

În continuare, ești destul de sensibil și influențabil. Deci încearcă să nu citești multe știri și să te preocupi de partea practică a vieții. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel