Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, luni 27 decembrie, 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Luni, 27 noiembrie, avem Luna Plină în Gemeni. 

Finalul lunii noiembrie ne pregătește un eveniment care se va lăsa cu numeroase lecții: Luna Plină în Gemeni. Cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) în astrogramă vor fi mai irascibili și mai grăbiți. Să nu uităm că avem o conjuncție Marte-Soare în Săgetător și că aceasta este în careu cu Saturn din Pești. Deci apar frustrări pe care ne va fi greu să le procesăm.

Berbec

Astrele îți recomandă să nu te dai atotștiutor în niciun domeniu, oricât de bine l-ai stăpâni. S-ar putea să ai surprize neplăcute. 

Taur

Cu o mână primești bani, cu alta îi dai. Vor fi multe momente în care te vei preocupa degeaba din cauza bugetului. 

Gemeni

Luna Plină din semnul tău vine cu un carusel de emoții. Vei trece de la o stare la alta și îți va fi dificil să te conectezi cu apropiații. 

Rac

Luna Plină de astăzi îți va aduce numeroase neplăceri. În primul rând, nivelul de energie este destul de scăzut. 

Leu

Prietenii se răzgândesc și îți dau planurile peste cap. Important este să nu pui la suflet, ci să accepți că așa este viața. 

Fecioară

Astrele îți atrag atenția asupra discuțiilor pe care le vei avea cu șefii. Aceștia nu sunt membri ai familiei, ci doar colegi. 

Balanță

Vor fi multe elemente neprevăzute în drumurile/călătoriile pe care le vei face. Fii mai atent la chestiunile administrative!

Scorpion

Indiscreția te poate costa. Stai departe de bârfe, dar și de a da detalii despre viața personală. Încearcă să te protejezi!

Săgetător

Luna Plină se petrece în casa relațiilor. Unii dintre voi vor lua unele decizii. Atitudinea față de partener trebuie să se schimbe. 

Capricorn

Tu ți-ai finaliza proiectele repede, dar colegii lucrează haotic și îți dau planurile peste cap. Trebuie să devii înțelegător. 

Vărsător

Nu vei acorda deloc atențe detaliilor. Și astfel, pierzi timp și energie. Astrele îți recomandă să nu te lași înfluențat de nimeni. 

Pești

Pui prea mult preț pe unele evenimente superficiale de la locul de muncă. Astrele îți recomandă să încerci să te detașezi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel