Horoscop, luni, 26 septembrie 2022
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 25 sep 2022, 18:28
WhatsApp
Sursă foto: Arhivă
Sursă foto: Arhivă
Horoscop 26 septembrie. Lună Nouă în Balanță. 

Astăzi avem Luna Nouă în Balanță, o conjuncție între Mercur retrograd și Venus în Fecioară, dar și un trigon între Venus și Pluto. Semnul Balanței ne vorbește despre echilibru, iar de data aceasta, trebuie să găsim echilibrul ÎN NOI, înăuntrul nostru. Să ne punem ordine în ceea ce suntem cu adevărat, fără a ne lăsa pradă exceselor, promisiunilor fără fond și dorinței de validare. 

Berbec

Astrele îți recomandă să alegi calea păcii, a armoniei și a dreptății. Indiferent de furia acumulată și de comportamentul neplăcut al celor din jur. 

Taur

La serviciu apar proiecte peste proiecte. Și să nu te bazezi deloc pe o oarecare ordine. Va trebui să lucrezi în condiții haotice. 

Gemeni

Da, e mult de muncă. Da, familia are multe cerințe. Dar nu este cazul să te victimizezi, ci să trasezi limite personale cât mai clare. 

Rac

Nu vrei să știi problemele nimănui. Te preocupă doar bunăstarea familiei tale și atât. Și chiar vei depune multe eforturi în acest sens. 

Leu

Îți face bine să vorbești despre bani. Mai ales despre cum să îi gestionezi în mod eficient. Chiar vei afla lucruri folositoare. 

Fecioară

Lumea este foarte atentă la cuvintele tale. Ești foarte convingător, atât la serviciu, cât și acasă. Nu fi zgârcit cu tine!

Balanță

Ai nevoie de prospețime! De noutate. Nici nu contează domeniul atâta timp cât faci o schimbare. Una care nu depinde de nimeni. 

Scorpion

Decizi că nu mai poți continua o situație. Și alegi să o închei. Prietenii vor fi alături de tine, dar încearcă să nu uiți și de nevoile lor. 

Săgetător

Lumea în care trăim nu este una perfectă și vei conștientiza cu vârf și îndesat. Dar îți vei mai da seama că te poți adapta relativ ușor la orice. 

Capricorn

Îți vei schimba raportarea la persoanele cu autoritate. Parcă nu mai vrei să fii la fel de submisiv ca în ultima perioadă. 

Vărsător

Trebuie să ai mare grijă la cheltuieli sau la promisiunile financiare! O zi foarte bună pentru a învăța ceva nou, online sau offline. 

Pești

Discuțiile cu partenerul, deși pacifiste, vor fi destul de revelatorii. Este o zi bună pentru a-ți face planuri referitoare la bani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?