Horoscop, luni, 25 iulie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Venus careu Jupiter. 

Venus din Rac face un careu cu Jupiter din Berbec. Acest aspect oferă o tendință spre exagerare. Sau mai bine zis căre supraestimare. Atunci când este vorba de chestiunile amoroase sau despre cele financiare. Tensiunea dintre Micul și Marele Benefic aduce și multă creativitate sau dorința de a încerca tot timpul ceva nou. Ne putem confrunta cu lipsa motivației atunci când vine vorba de partea monotonă a vieții. Mercur se apropie de un careu cu Marte. 

Berbec

Nu te mulțumește nimic. Cei dragi nu vor fi de acord cu această atitudine, mai ales că vei avea tendința să exagerezi orice. 

Taur

Venus, guvernatorul tău, face un careu cu Jupiter. Vei apela la cuvinte pompoase doar pentru a impresiona unele persoane. 

Gemeni

Astrele te invită să îți rogi apropiații să te sfătuiască atunci când vrei să faci o cheltuială nechibzuită. Ai nevoie de ghidare. 

Rac

Prima zi a săptămânii este una lipsită de energie. Dar careul dintre Venus și Jupiter te ajută să găsești soluțiile cele mai practice. 

Leu

Astrele îți recomandă să stai departe de bârfe. Nu crede nimic până când nu ai dovezi concrete. Nu neglija deloc odihna!

Fecioară

Prietenii îți fac unele propuneri după care se vor răzgândi. Ar fi bine să nu te mai bazezi pe ei în ceea ce privește planurile pentru viitorul apropiat. 

Balanță

S-ar putea să atragi atenția unui șef. Depinde doar de tine, dacă într-un mod pozitiv sau negativ. Bănuielile nu te ajută cu nimic. 

Scorpion

Vei încerca să îți aduci partenerul cu picioarele pe pământ. Ți se pare că exagerează în anumite privințe și acest fapt îți dăunează. 

Săgetător

Dacă nu sunt necesare, ai face bine să amâni sau anulezi unele cheltuieli. S-ar putea să fie o toană de moment. 

Capricorn

Partenerul are nevoie de atenție și în loc să îți comunice direct, va găsi tot felul de metode, unele chiar caraghioase. 

Vărsător

Excesul de zel de la locul de muncă nu te va ajuta cu nimic. Te vei simți bine că ești implicat și atât. Nu cere la fel de mult și de la colegi. 

Pești

Astrele îți recomandă să îți îndrepți atenția către viața personală. Și mai puțin către cea profesională. Ai nevoie de afecțiune. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel