Horoscop, luni, 24 iunie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Săptămâna începe cu Luna în Vărsător. 

Avem în față o săptămână destul de complicată din punct de vedere astrologic. Ne apropiem de retrogradarea lui Saturn în Pești. Mulți dintre noi se vor confrunta cu întârzieri, limite și frustrări. Și cum Mercur va face un trigon cu Saturn, ne vom supăra și din cauza faptului că nu le știm pe toate imediat. 

Berbec

Tot timpul vei avea impresia că universul te sabotează. Că nu te lasă deloc să te desfășori așa cum ți-ai planificat cu puțin timp în urmă. 

Taur

Venus va face un aspect armonios cu Marte. Este momentul să te bazezi și pe mintea și vorbele tale, nu doar pe fapte. 

Gemeni

Un lucru este cert. Astrele te vor ajuta să nu te mai grăbești să cheltuiești bani pe lucruri inutile. Vei deveni mai pragmatic și chibzuit. 

Rac

Vei întâlni oameni cu mai multă experiență de la care vei învăța, în primul rând, cât de importantă este reziliența în momentele stresante. 

Leu

Intuiția ta îți transmite semnale subtile, dar nu vei reuși să ajungi la ele ca altădată. Este nevoie de timp să le descifrezi. 

Fecioară

Relația de cuplu va trece prin diverse momente destul de tensionate. Important este să nu iei deloc decizii atunci când ești furios. 

Balanță

La serviciu, lucrurile se complică. Și nu mai poți să te ocupi de treburile tale personale așa cum ți-ai planificat de ceva timp. 

Scorpion

Trebuie să înveți să nu mai depinzi de anumiți oameni. Astrele îți recomandă să îți demonstrezi că poți. 

Săgetător

Chestiunile gospodărești se complică. Reușești să aplanezi niște conflicte cu familia, dar asta nu înseamnă că problemele dispar. 

Capricorn

Îți va fi mai ușor să îi ajuți pe străini decât pe cei dragi. Ai vrea să fii mai rațional atunci când este vorba de apropiați, dar nu îți iese. 

Vărsător

Astrele îți vor da numeroase lecții pe plan financiar. Este cazul să fii mai cumpătat și să te preocupi de stabilitatea pe termen lung. 

Pești

Simți că nu ai timp să faci nimic. Astrele îți recomandă să eviți pe cât posibil să amâni pe mâine ce poți face astăzi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel