Horoscop, luni, 24 ianuarie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu. Horoscopul zilei la DCNews
Astrologul Daniela Simulescu. Horoscopul zilei la DCNews

Marte intră astăzi în semnul Capricornului, unde va sta până pe 6 martie. În toată această perioadă, în același semn va fi și Venus. Relațiile și activitățile noastre vor avea ceva în comun: pragmatismul. Nu ne vom mai grăbi și vom ținti către țințe îndepărtate. Veți observa o presiune pe lumea din jur, toți vor fi preocupați să reușească.

Berbec

Marte este guvernatorul tău, deci schimbarea lui se va observa cu siguranță. De data aceasta mai ales în ceea ce privește ambiția ta profesională.

Taur

Vei prinde curaj să lupți pentru obiectivele tale, dar și pentru principiile pe care ți le-ai format în timp. Ve respinge orice compromis.

Gemeni

Tranzitul lui Marte va scoate la iveală orice greșeală financiară. Nu te vei mai putea baza așa mult pe sprijinul celorlalți.

Rac

Marte va dinamita casa relațiilor. Acolo vei avea destule oportunități, dar și momente de tensiune. Cert este că nu te vei plictisi.

Leu

Vor apărea multiple conflicte la locul de muncă. Cert este că atmosfera va fi una destul de tensionată, dar motivantă în același timp.

Fecioară

Marte își dorește de la tine să îți folosești creativitatea, să te ocupi și de pasiuni, și să îți dai seama că viața nu înseamnă doar muncă.

Balanță

Dacă au fost probleme în familie și au fost găsite soluții, Marte va grăbi rezolvarea. Dar poate și încinge anumite spirite printre cei dragi.

Scorpion

Mintea îți va funcționa de minune. Cuvintele vor fi cele mai bune instrumente. Vei convinge pe oricine de absolut orice.

Săgetător

Marte va tranzita casa banilor. Te poți trezi cu sume suplimentare de bani, dar și cu destule cheltuieli neprevăzute în bugetul perioadei.

Capricorn

Marte va avea rolul de a te împinge de la spate. În absolut orice situație. Este adevărat că vine la pachet și cu multă furie.

Vărsător

Marte vrea de la tine curățenie, și la propriu și la figurat. De asemenea, va trebui să ai mai multă grijă de sănătate și să nu neglijezi odihna.

Pești

Nu vei putea sta singur sau retras. Ai nevoie de oameni, de comunitate, de evenimente. Vei prinde mai mult curaj pentru planurile de viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel