Horoscop, luni, 21 septembrie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop. Nativii Scorpion se vor simți neînțeleși. 

Berbec

Prima zi a săptămânii te va prinde foarte stresat. Și vei reuși să le transmiți și colegilor starea ta. Folosește-ți empatia!

Taur

Partenerul nu este de acord cu unele obiceiuri pe care insiști să le ai. Îți demonstrează că nu sunt bune, dar degeaba.

Gemeni

Te lași ușor influențat de comportamentul colegilor, fie el bun sau nu. Încearcă să te detașezi de problemele de la serviciu.

Rac

Astăzi vei fi foarte atent la nevoile celor dragi. Aceștia nu vor dori să te implici în viețile lor mai mult decât ar trebui.

Leu

Primești sprijin de la cine nu te aștepți. Astrele îți recomandă să îți pui în valoare calitățile fizice și cele intelectuale.

Fecioară

Simți că tragi de tine de fiecare dată când ai de dus un proiect la final. Ești obosit și ai nevoie și de o pauză pentru a te odihni.

Balanță

Partenerul te simte mai vulnerabil și decide să îți facă o serie de reproșuri. Ai face bine să stați de vorbă într-un mod transparent.

Scorpion

Ai senzația că nimeni nu te înțelege. Te străduiești să comunici cât mai clar, însă ceilalți par incapabili să primească mesajul tău.

Săgetător

Vrei să ți se dea mai multă atenție la locul de muncă și devii mai autoritar. Dar colegilor nu le va plăcea noua ta atitudine.

Capricorn

Te-ai săturat de pretențiile familiei. Decizi să le comunici rudelor că nu vei mai investi timp și resurse pentru ele.

Vărsător

Obosești prea repede și nu vei fi la capabil să îți faci treaba. Încearcă să mai amâni din proiecte. Sigur vei fi înțeles.

Pești

Prietenii îți vor fi aproape, dar vor aprecia dacă le vei cere tu sprijinul. Deci vorbește direct cu ei și nu te victimiza!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel