HOROSCOP, luni, 21 noiembrie 2016
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp

Berbec

Intalnesti o persoana care are un efect foarte bun asupra ta. Te motiveaza, te ambitioneaza, iti inspira curajul de a-ti exprima punctul de vedere cu mai multa energie, devenind astfel stimulentul de care aveai nevoie pentru a merge mai departe. Nu numai ca te impinge de la spate, dar te si insoteste pe drumul pe care l-ai ales si, atat timp cat il ai alaturi, langa umarul tau, totul va evolua foarte bine. E altceva sa ai un tovaras de drum care sa te completeze si cu care sa te consulti in permanenta!

Taur 

Ai grija pana unde duci o banala neintelegere, pentru ca atmosfera poate deveni atat de tensionata incat o singura scanteie poate arunca totul in aer! Risti enorm daca te lasi furat de critici, barfe sau predici tinute unei persoane care trece prin momente dificile, pentru ca nu de asemenea tratament are nevoie acum, ci de toleranta si de un prieten care sa-l ajute, or tu esti tentat sa-l judeci prea tare. Daca nu tii cont de fragilitatea starii sale psihice, iti poti declansa o criza si mai grava pe care nu o vei putea repara.

Gemeni 

Esti obosit de atatea conflicte si neintelegeri in mediul profesional, dar azi te poti trezi cu inca o serie de dispute aprinse pe seama ideilor tale. Incearca sa nu te enervezi si nici sa ridici tonul la orice fleac, pentru ca unele aspecte pot trece mai usor daca nimeni nu toarna gaz pe foc inutil. Chiar daca nu esti de acord cu opiniile altora, trebuie sa tii minte ca din diversitatea de pareri se nasc cele mai interesante solutii, deci fii atent si la ceea ce ai ceilalti de spus. Nu numai tu ai dreptate!

Rac

Joci un rol salvator pentru o persoana care are nevoie de sfaturile tale ca de aer. Ai, cu siguranta, mai multa experienta decat amicul tau aflat in impas si vei impartasi din experienta ta de viata cu multa placere. Nu pune la suflet ceea ce auzi de la prietenul tau, pentru ca tocmai pe impartialitatea si judecata ta rece mizeaza atunci cand te cauta pentru o indrumare. Logic, rational, detasat de influente sentimentale, vei reusi sa-i oferi o solutie practica foarte buna, adaptata perfect la situatia lui.
Citeste si: Zodia care saptamana viitoare va primi numai dragoste

Leu

Succesul deplin se afla in mainile tale: tu esti creatorul, tu esti inginerul, tu esti constructorul cel mai potrivit pentru marele scop la care visezi, deci nu astepta miracole din alta parte. Pune-ti mintea la treaba ca sa trasezi un plan de bataie si apoi incepe sa si construiesti, caramida dupa caramida, cu propriile tale resurse, ceea ce doresti sa obtii. Stii exact ce doresti, nimeni altcineva nu te poate indruma spre acel mare ideal, dar spiritul tau intreprinzator combinat cu o minte creativa te vor ghida perfect spre punctul de apogeu al acestui proiect demn de toata lauda. Ai la ce visa, dar incepe sa si ridici edificiul!

Fecioara

Nu merita sa-ti incarci sufletul cu atatea dileme si incertitudini! Ai in preajma ta atat de multe persoane dornice sa-ti impartaseasca din experienta lor, incat ajunge sa pui o intrebare si se vor ivi si solutiile. Nu te incapatana sa-ti rezolvi singur problemele, zicand ca nu e treaba nimanui sa se ocupe de ele. Te inseli: e treaba multora, in sensul ca solutiile la ceea ce te framanta pe tine sunt acum in mintea sau mainile altora. Cere ajutor, cere ghidare, si grijile tale vor disparea ca prin farmec, descoperind cat de utili sunt oamenii, daca apelezi la ei cu deschidere si incredere. Unii abia asteapta sa-ti ofere pe tava solutiile!

Citeste continuarea pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel