Data publicării:

Horoscop, luni, 21 februarie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu, horoscopul zilei la DCNewsTV
Astrologul Daniela Simulescu, horoscopul zilei la DCNewsTV
Horoscop. Luna tranzitează semnul Scorpionului. 

În primele ore ale dimineții, Luna va tranzita semnul Balanței, după care va intra în cel al Scorpionului. Ne vom trezi dornici de armonie și vom adormi dornici de trări extreme. Connjuncția Venus-Marte din Capricorn se apropie de un sextil cu Neptun din Pești. Tot săptămâna aceasta, spre final, ne apropiem ne un careu între Mercur din Vărsător și Uranus din Taur. 

Berbec

Tranzitele zilei îți pică mănușă. Îți vei da seama că nu trebuia să îți fie atât de frică de un subiect. Mintea ți-a jucat feste. 

Taur

Ceri dovezi concrete de la toată lumea. Colegii încearcă să înțeleagă stilul tău de lucru, dar partenerul nu știe ce anume trebuie să demonstreze. 

Gemeni

Astăzi te zbați prea mult pentru orice subiect. Dar este strategia nepotrivită. Pierzi timp și energie. Încearcă să fii mai pragmatic. 

Rac

Apropiații nu înțeleg de ce ai nevoie de aprobare. Dar în sinea ta doar așa poți merge mai departe. Vei fi năpădit de emoții. 

Leu

Este una dintre acele zile în care poți fi foarte mulțumit de propria muncă. Și este important să te apreciezi pentru implicare și devotament.

Fecioară

Astrele te invită să înveți să asculți. Pe cei din jur. Nu doar mintea ta. Vei avea multe de câștigat dacă vei alege asta. 

Balanță

Dimineața te găsește morocănos, dar după prânz te vei focusa pe rezultate, în absolut orice domeniu. Dai dovadă de toleranță. 

Scorpion

Discuțiile purtate azi vor fi îmbibate de revelații. De aceea, astrele îți recomandă să ai curaj să pui multe întrebări interlocutorilor. 

Săgetător

S-ar putea să te simți în apele tale. Vei înota destul de nesigur printre provocările zilei. Astrele îți recomandă să te odihnești câteva clipe. 

Capricorn

Conjuncția Venus-Marte are încă puterea să te împingă de la spate. Deci dacă astrele te pot ajuta, tu de ce nu ai face-o?

Vărsător

Vei fi mai retras astăzi, mai ales la serviciu. Spui ca ei și faci ca tine. Dar înainte de a trece la acțiune, ai nevoie de câteva clipe de analiză. 

Pești

Pui prea mult preț pe energie, pe ceea ce transmit oamenii din jurul tău. Dar astăzi chiar nu este cazul. Fii mai atent la ce este vizibil!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel