Horoscop, luni, 20 mai 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Soarele se pregătește să intre în Gemeni. 

Astăzi începe sezonul Gemenilor. Trecem de la Taurul fixist, dur, tradițional, de la discuții despre bani, resurse, crize financiare, la Gemenii expansivi și glumeți și vedem și din alt unghi lucrurile. Să facem mici schimbări în viața noastră și să vedem către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni vrem schimbare, vrem să învățăm, să diversificăm, suntem mai sociabili. Și încă un motiv de bucurie: sezonul Gemenilor din 2024 va beneficia și de prezența lui Jupiter după 26 mai!

Berbec

Vei deveni mult mai sociabil. Astrele chiar te invită să nu lași ziua să treacă pur și simplu. Poate chiar înveți ceva nou. 

Taur

Soarele se mută în casa a doua, cea a banilor. Atenția ta se va duce către bugetul personal, dar și către posibile investiții. 

Gemeni

Soarele intră în semnul tău. Primești o doză serioasă de energie și poftă de viață. Este cazul să te și iubești mai mult. 

Rac

Astrele îți recomandă să nu exagerezi cu absolut nimic. Să nu petreci timp cu oameni care nu îți fac bine doar pentru că ți-e frică. 

Leu

Schimbarea Soarelui, guvernatorul tău, îți priește de minune! Vei interacționa cu oameni noi care te vor sprijini mai ales pe plan profesional. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să acorzi mai multă atenție carierei. Vor fi destule oportunități, mai ales pentru cei implicați. 

Balanță

Urmează o perioadă în care vei deveni mai optimist și mai dornic să faci totul într-un stil măreț. Apar oportunități de călătorie. 

Scorpion

Astrele te invită să te ferești de bârfe și de indiscreții. Nu confunda colegii de serviciu cu rudele sau cu persoanele cele mai apropiate. 

Săgetător

Soarele își începe tranzitul în casa a șaptea. Ai ocazia să petreci mai mult timp alături de partener sau de persoane interesante. 

Capricorn

Cu greu vei face față stresului. Dar trebuie să recunoști faptul că fără acesta nu poți funcționa așa cum trebuie. 

Vărsător

Este momentul să nu mai iei totul așa în serios. Nu ar strica să cauți activitățile care te fac să te simți din nou copil. 

Pești

Vei petrece mai mult timp încercând să aduci îmbunătățiri gospodăriei. Încearcă să păstrezi o atmosferă armonioasă în sânul familiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel