Horoscop, luni, 20 iunie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Sextil între Mercur și Jupiter. 

Astăzi avem un sextil între Mercur din Gemeni și Jupiter din Berbec. Dacă ai așteptat momentul în care să îți expui ideile, aceasta va fi ziua! Comunicăm cu multă încredere, facem conexiuni și suntem curioși. Ne putem gândi la planurile pentru viitorul apropiat fără frică. 

Tot în această zi este un careu între Chiron din Berbec și Ceres din Rac. Ne vom zbate între a-i ajuta pe ceilalți și a ne ajuta pe noi înșine. Cert este că dacă ne vom îndrepta atenția către ceilalți, ne vom sabota. Iar dacă vom avea grijă doar de noi, vom respinge oamenii care chiar ne pot ajuta. Această tensiune dintre Chiron și Ceres îi poate provoca mai ales pe cei cu marcaj cardinal în astrogramă(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn).

Berbec

Prima zi a săptămânii te găsește mai apatic. Știi că ai multe de făcut, dar ceva te ține pe loc. Ar fi bine să nu neglijezi odihna și somnul. 

Taur

Venus se apropie de Ieșirea din semnul tău. Deci ai putea să îți folosești în mod conștient carisma pentru a obține ceva. 

Gemeni

Aspectul pozitiv dintre Mercur și Jupiter te provoacă să fii mai încrezător în viitorul apropiat. Indiferent de ce se întâmplă acum în viața ta. 

Rac

Astrele îți recomandă să nu îți neglijezi problemele. Vei avea tendința de a le rezolva pe ale altora, dar nu le faci niciun bine. 

Leu

Astăzi vei renunța repede la unele proiecte. Nu mai ești dispus să pierzi vremea și energie. Îți priește cu siguranță această atitudine. 

Fecioară

Discuțiile cu persoanele cu autoritate se îmbunătățesc în mod neașteptat. Vei avea chiar de câștigat de pe urma acestora. 

Balanță

Astrele îți recomandă să nu tratezi cu superficialitate niciun proiect profesional. De mâine se anunță vremuri interesante. 

Scorpion

Oamenii din jur îți dau apă la moară. Trebuie să ai grijă ce informații împărtășești și ce atitudine folosești în preajma lor. 

Săgetător

Problemele de cuplu pot fi ușor rezolvate printr-o simplă discuție. Astrele chiar te invită să fii tu cel care face primul pas. 

Capricorn

Vei fi pus în postura de a împăca și capra și varza. Atât acasă, cât și la serviciu. Vei fi un foarte bun mediator. 

Vărsător

Te preocupi prea mult din cauza banilor. Îngrijorările nu ar trebui să înlocuiasă argumentele concrete. Comunică mai deschis intențiile tale!

Pești

Luna îți va aduce o varietate de stări. Dar discuția cu o persoană dragă îți va aduce destulă claritate și încredere în forțele proprii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel