Horoscop, luni, 2 martie 2020
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
 Orice ar face, Fecioarele nu își cred  partenerul în totalitate!
Orice ar face, Fecioarele nu își cred partenerul în totalitate!
Horoscop. Careul dintre Venus și Saturn potențează nemulțumirile față de propria persoană a Taurilor.

Berbec

Ajungi la serviciu și descoperi că te așteaptă mai multe sarcini ca de obicei. Ceri ajutor și nu primești. Superiorii se bazează pe maturitatea ta profesională. 

Taur

Careul dintre Venus și Saturn potențează nemulțumirile față de propria persoană. Cu greu vei ajunge la un consens cu tine însuți.

Gemeni

Fără să îți dai seama, te vei lăsa influențat de vorbe cărora altădată nu le dădeai atâta atenție. Evită discuțiile în contradictoriu de la serviciu!

Rac

Te apuci de prea multe lucruri și nu vei reuși să termini nici măcar unul. Vrei să demontrezi că poți să îți depășești limitele, dar nu îți va ieși. 

Leu

Știi că ți-ar plăcea să fii mai apropiat de prietenii tăi, nu să îi cauți doar la nevoie, însă astăzi chiar nu ai timp de problemele lor. 

Fecioară

Orice ai face, nu îți crede partenerul în totalitate! Nu este rău intenționat, însă promisiunile lui nu se bazează pe fapte concrete, ci pe gândurile lui puțin idealiste. 

Balanță

Cauți echilibru în toate parteneriatele și colaborările pe care le ai. Din păcate, eforturile tale vor fi în zadar. Nu te învinovăți pentru necazurile celorlalți!

Scorpion

Te vei lovi de multe situații neprevăzute și obstacole la muncă. Rolul lor este să te facă mai răbdător și să îți dai seama că ești prea pesimist. 

Săgetător

Nevoile partenerului devin dintr-o dată prioritățile tale. Îl vei asculta și urma orbește până când vei observa că este cam leneș și delăsător. 

Capricorn

Haosul din jurul tău te demobilizează. Faci tot posibilul să îl alungi, dar știi că nu depinde doar de tine, alții sunt vinovați. 

Vărsător

Ești plin de idei neconvenționale. Modul în care le vei comunica nu va fi cel mai potrivit. Poate că este cazul să devii mai flexibil. 

Pești

Frica de a nu te simți singur te face să le scrii sau să îi suni pe cei dragi. Mulți dintre ei vor fi poate ocupați, dar tu nu ții cont de asta deloc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel