Horoscop, luni, 18 iulie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Arhivă Foto
Arhivă Foto
Horoscop. Venus intră în Rac. 

Venus intră în semnul Racului. Vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. O perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. Mercur se pregătește să părăsească semnul Racului, iar Luna tranzitează atât Peștii, cât și Berbecul. 

Berbec

În prima parte a zilei, nu prea te vei simți în largul tău. După prânz îți vei mai reveni. Crește nevoia de a petrece timp cu familia. 

Taur

Schimbarea lui Venus îți priește. Vei reuși să găsești cuvintele potrivite pentru a-i convinge pe toți de eficacitatea idelor tale. 

Gemeni

Mercur se pregătește să schimbe semnul, deci și tu ești într-un du-te vino. Nu știi în cine și ce să crezi. Începe cu încrederea în propria persoană. 

Rac

Cu Venus abia intrată în semnul tău, vei simți nevoia să acorzi mai multă atenție înfățișării și relațiilor personale. 

Leu

Nu este nimic rău în a cere ajutorul sau în a spune prin ce treci, mai ales apropiaților. Vulnerabilitatea vă va lega cu adevărat. 

Fecioară

Astrele te invită să fii mai atent la gesturi și nu la vorbe. Vei primi în mod subtil destule mesaje pe care nu ar trebui să le ignori deloc. 

Balanță

Vei fi nevoit să te preocupi serios de modul în care te percep șefii. Poate că ar fi cazul să depui mai multe eforturi în acest sens. 

Scorpion

Astrele te invită să asculți, nu doar să auzi. Partenerul îți va reproșa acest aspect. După prânz, vor apărea proiecte grele. 

Săgetător

Te vei pricepe mai bine la analizele financiare. Atât pentru tine, cât și pentru alții. Astrele îți recomandă să nu ignori sfaturile familiei. 

Capricorn

Venus va tranzita zona relațiilor. Deci începe o perioadă bună pentru a crea amintiri nemaipomenite alături de persoana iubită. 

Vărsător

Este important să găsești un proiect care să îți placă mult. Astfel, nici nu vei simți când trece timpul. Chiar dacă vei munci enorm. 

Pești

Venus te invită să cauți micile plăceri ale vieții. Să te ocupi mai mult de activitățile care îți umplu sufletul de bucurie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel