Data publicării:

Horoscop, luni, 17 iunie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur și Venus intră în Rac.

Pe 17 iunie, Mercur și Venus intră, în tandem, în semnul Racului. Cu Mercur în Rac, tranzit care va dura până pe 2 iulie, vom face în așa fel încât emoțiile și raționalul să lucreze împreună. Cu Venus în Rac, până pe 11 iulie, vom aprecia loialitatea, armonia, atașamentul.

Berbec

Îți vei întoarce atenția către familie și către gospodărie. Vei fi mult mai emotiv și vulnerabil. Astrele îți recomandă să te preocupi de liniștea interioară. 

Taur

Schimbarea lui Venus, guvernatoarea ta, îți priește. Dobândești o doză în plus de empatie și toleranță. Și să nu uităm de talentul oratoric!

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, își schimbă semnul și trece în casa a doua. Vei începe să discuți mai des despre bani, dar să și negociezi ca niciodată. 

Rac

Cu Mercur și Venus de partea ta, vei beneficia de o minte foarte activă și de o doză suplimentară de carismă. 

Leu

Vei deveni mai intuitiv și dispus să ierți greșelile unor persoane din trecut. Astrele îți recomandă să fugi de epuizare. 

Fecioară

Ai parte de un anturaj foarte dinamic. Devii sociabil și dispus să cunoști oameni noi. Fugi cât poți de plictiseală!

Balanță

Relația cu șefii se va îmbunătăți, mai ales dacă vei discuta deschis cu ei. Este o perioadă nemaipomenită pentru a ieși în față. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să fii deschis atunci când vei cunoaște oameni noi. S-ar putea să afli informații destul de folositoare. 

Săgetător

Partenerul își schimbă programul fără să te anunțe și ești nevoit să ți-l ajustezi pe al tău. Și bineînțeles, că nu îți convine. 

Capricorn

Mercur și Venus se mută în casa a șaptea. Astrele te invită să fii mai implicat în relația de cuplu sau în parteneriatele profesionale. 

Vărsător

Te apucă vrednicia așa cum nu s-a mai întâmplat de mult! Important este că vei ști să gestionezi stresul mai bine. 

Pești

Începe o perioadă nemaipomenită pentru creativitate și exprimarea de sine. Ocazii vor fi cu siguranță, trebuie doar să profiți de ele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel