Horoscop, luni, 16 mai 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop. Eclipsă de Lună/Lună Plină în Scorpion. 

Astăzi avem Eclipsa de Lună/Lună Plină în Scorpion. Careul cu Saturn face din acest eveniment unul destul de frustrant, mai ales pentru cei cu marcaj fix în astrograma personală(Taur. Leu, Scorpion, Vărsător). Vă recomand să vă amintiți ce s-a întâmplat începând cu 19 noiembrie 2021, când am avut eclipsa inversată. Ei, acum avem de-a face cu un apogeu, cu un moment în care să observăm neputințele noastre, atașamentele toxice, dar și limitele celor din jur. 

Berbec

Prima parte a zilei va fi destul de copleșitoare, dar spre seară îți va reveni cheful de viață. Încearcă să nu dramatizezi prea mult. 

Taur

Luna Plină se petrece în zona parteneriatelor. Deci vei avea destule revelații, mai ales dacă relația în care te afli este una toxică. 

Gemeni

Neînțelegerile apărute la serviciu au motive ascunse în spate. Deci încearcă să nu crezi tot ce ți se spune sau ce vezi. 

Rac

De nevoile tale nu ține nimeni cont pentru că nici nu le-ai exprimat. De asemenea, Luna Plină vrea ca tu să îți cunoști limitele. 

Leu

Poate fi una dintre acele zile în care le vrei pe toate tocmai pentru că simți că îți lipsesc multe. S-ar putea să ai destule, dar să nu vezi. 

Fecioară

Luna Plină de astăzi îți priește. Vei ști cum să folosești cuvintele în folosul tău. De asemenea, vei beneficia de un grad crescut de empatie. 

Balanță

Există riscul ca unele cheltuieli să fie făcute la nervi. Din fericire, partenerul te înțelege. Negocierile nu sunt avantajate. 

Scorpion

Vei simți limitări din toate părțile. Eclipsa se petrece în semnul tău, deci vei avea parte de o furtună de emoții și revelații. 

Săgetător

Oboseala își va spune cuvântul dacă insiști să le faci tu pe toate. Astrele te invită să înveți să delegi sau să mai și renunți. 

Capricorn

Afli vești apăsătoare despre unii prieteni. Încearcă să nu minimizezi nimic din ce auzi, ci să fii alături de oamenii respectivi. 

Vărsător

Echilibrul casă-serviciu va fi destul de afectat. Orice discuție cu superiorii te va indispune și cu greu îți vei putea controla supărarea. 

Pești

Tu beneficiezi de pe urma Lunii Pline. Comunici mult mai ușor ce vrei și în același timp, ai curaj să ceri curajul celor din jur. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel